Beta carotene Afisare la marime maxima

Beta carotene

Beta carotenul este un element care se gaseste in alimentele portocalii si este un medicament natural foarte pretios. Acesta protejaza impotriva cancerului, intareste sistemul imunitar si protejeaza impotriva bolilor respiratorii.  

Mai multe detalii

99 bucati in stoc

39,49 lei

Beta carotenul este un element care se gaseste in alimentele portocalii si este un medicament natural foarte pretios. Acesta protejaza impotriva cancerului, intareste sistemul imunitar si protejeaza impotriva bolilor respiratorii.                

Beta carotenul    se regaseste in :morcovi ,cartofi dulci,dovleac, pepene galben,suc de fructe ,varza ,spanac ,salata verde.
Pentru a obtine doza zilnica necesara de beta caroten trebuie sa consumi:

- 3 morcovi medii
- 3 cesti de varza
- 2 cesti de spanac
- 3 cartofi dulci
- o felie de pepene galben
- 2 ardei rosii
Persoanele care prin traditie consuma alimente cu continut bogat in beta caroten  exemplu  fiind norvegienii, japonezii, incidenta imbolnaviriilor de cancer pulmonar , colon, prostata, col uterinsi de san este  mult  mai  scazuta.Beta-carotenul merită o atenţie deosebită şi pentru rolul pe care îl are în prevenirea cancerului. Efectul preventiv al beta-carotenului în bolile maligne se bazează pe transformarea metaboliţilor cancerigeni formaţi în organism sau a snbstanţelor cancerigene ajunse în organism din mediul exterior in substanţe 
mai puţin nocive şi mai solubile, deci mai uşor de elimina.
În opinia cercetătorilor, vitamina Areduce riscul apariţiei cancerului, deoarece sprijină diferenţierea celulară şi, astfel, poate controla înmulţirea nelimitată şi nediferenţiată a celulelor cancerigene, iar zincul reglează circuitul vitaminei A in celule. 
Din păcate, deseori alimentele consumate conţin chimicale şi substanţe nocive din mediul inconjurător, nefiind ideale ca surse de vitamine. În morcovi, de exemplu, se găsesc adesea cantităţi mai mari de cadmiu şi nitraţi decât de beta-caroten, excepţie tăcând doar plantele cultivate prin metode ecologice. Din motivele menţionate mai sus, organismului îi este necesar un aport de beta-caroten pur, provenit din suplimente alimentare preparate din materii prime naturale. Absorbţia şi transformarea beta-carotenului este facilitată în mare măsură de acizii graşi nesaturaţi; de aceea se recomandă consumul acestora în timpul meselor.
Beta Caroten  de la Calivita are 100 de capsule gelatinoase , o capsula continand contin:
 Beta-caroten 5,5 mg care furnizeaza 9000 UI de provitamina A

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne