Full Spectrum Afisare la marime maxima

Full Spectrum

Full Spectrum este un complex de vitamine si minerale de la Calivita care ofera o absortie lenta de pana la 12 ore. Vitaminele sunt substanţe organice indispensabile vieţii, pe care organismul nu le sintetizează deloc sau le sintetizează în cantităţi insuficiente. Anumite vitamine se găsesc doar in cantităţi reduse în alimentele consumate

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

40,48 lei

Full Spectrum este un complex de vitamine si minerale de la Calivita care ofera o absortie lenta de pana la 12 ore. Vitaminele sunt substanţe organice indispensabile vieţii, pe care organismul nu le sintetizează deloc sau le sintetizează în cantităţi insuficiente. Anumite vitamine se găsesc doar in cantităţi reduse în alimentele consumate. Deoarece alimentaţia nu asigură intotdeauna vitaminele necesare intr-un raport echilibrat cantitativ şi calitativ, consumul suplirnentelor alimentare cu multivitamine este extrem de benefic pentru buna funcţionare a organismului.
 
Recomandari Full Spectrum:
 
Acnee Activitate fizica (stimulare)
Adolescenti 14-18 ani - prevenire.
Adulti (18-50 ani) - preventiv
Alcoolism Anemie
Atentie
Boala Vilebrand
Convalescenta
Cresterea rezistentei musculare
Dischinezie biliara
Hepatita
Malabsorbtie intestinala
Oboseala
Persoane in varsta - preventiv Stres
Varsat de vant
 
Vitamina A - esentiala pentru mentinerea integritatii si sanatatii pielii noastre și mucoase, dar împreună cu vitamina alte este important în menținerea stării de sănătate a oaselor, dintilor (mai ales în perioada de creștere). Studii recente au arătat că acesta are roluri trofice genitale.
Vitamina E - tocoferol sau, este o substanță cu proprietăți antioxidante importante. Acest lucru vitamina este importanta in mentinerea structurii si functiei normale a organelor de reproducere, în asigurarea de troficitate a sistemului muscular.
Vitamina B6 - este o parte din complexele enzimatice implicate in metabolismul proteinelor si aminoacizi (prin urmare, ca consumul de proteine crește, așa va necesitatea), stimularea creșterii și dezvoltării, creșterea capacității de apărare împotriva infecțiilor, și în favorizarea activității cerebrale.
Vitamina B12 - îndeplinește roluri în complexele enzimatice asociate diverselor metabolisme, stimulează dezvoltarea și menține activitatea măduvei osoase.
Vitamina C - acidul ascorbic este un antioxidant, important în dezvoltarea naturală a dinților și gingiilor, în procesul de mineralizare a osului cadru. Ea fortifică sistemul imunitar, facilitează absorbția fierului și este important în creșterea rezistenței organismului la diverse substanțe nocive în mediul înconjurător.
Vitamina B7 (biotina) - este o parte a grupului de vitamine B, avand un rol esential in metabolismul proteinelor si carbohidratilor, în procesul de gluconeogeneza, în producerea unor hormoni și în sinteza colesterolului și acizi grași. Alte funcții importante sunt: menținerea unei glucoză normală și promovarea sănătății părului și a unghiilor. Acid folic - acesta protejează fătul împotriva aparitia de anomalii congenitale diverse, de aceea femeile insarcinate ar trebui sa fie foarte atent cu nivelul de aceasta vitamina.
Vitamina B2 - este implicat în creșterea somatice și în formarea celulelor rosii din sange.
Vitamina B1 - este esențială pentru procesul de creștere fiziologice și participă la menținerea funcționalității optime a sistemului cardiovascular, nervos și digestiv. Minerale si oligoelemente - sunt esențiale pentru viața, astfel încât vitamine și să intervină într-o mulțime de procese vitale în care acestea nu pot fi înlocuite cu alte substanțe. Datorită faptului că organismul nu poate sintetiza minerale și le oligoelemente trebuie să provină din alimente sau suplimente. Interacțiunea cu alte elemente nutritive, ele participă în mod egal la creșterea și menținerea sănătății organismului de-a lungul anilor.
Calciul - element indispensabil pentru structura oaselor si rezistenta, se găsește aproape în întregime în cadrul osoase (99%).
Magneziu - acest mineral cu un aport vital în numeroase funcții metabolice, se găsește în țesutul osos, muschi, inima, ficatul, rinichii, tubul digestiv si plasma.
Zinc - poate fi considerat unul dintre cele mai importante oligoelemente, datorita implicarii sale in mecanismele de constructie si productie celulara.
Seleniul - ca comunitatea științifică arată acțiunea sa, în care se stabilește importanța sa în realizarea funcțiilor vitale ale organismului.
De sodiu - consumul abuziv de sodiu-a lungul anilor sa făcut ceva rău publicitate, care este considerat a fi aproape un inamic pentru organism. Cu toate acestea, sodiu reglementează funcțiile vitale organe, fiind extrem de important.
Fier - are o importanță capitală pentru echilibru sânge. Este mineral care ar trebui să trezească atenția, în special pentru femeile tinere.
 
Full Spectrum Ingrediente active/1comprimat
 
Vitamina A (beta-caroten) - 1500 UI
Vitamina E - 7 UI Tiamină (B1) - 1 mg
Ribo Flavin (B2) -? 1,1 mg
Niacyanamide (B3) - 10 mg
Acid pantotenic (B5) - 5 mg
Piridoxina (B6) - 1,2 mg
Colina bitartarate (B8) - 20 mg
Inozitol - 20 mg
PABA - 5 mg
Biotina (B7) - 40 mcg
Acidul folic (B4) - 200 mcg
Cyanocobalamine (B12) - 1 mcg
Vitamina C (din solduri trandafir) - 60 mg
Rutin - 4 mg
Hesperidina complex - 2 mg
Betaina HCL - 10 mg Iod - 80 mcg
Calciu - 50 mg
Fier - 4 mg
Magneziu - 25 mg
Cupru - 1,5 mg
Zinc - 10 mg
Crom - 25 mcg
Seleniu - 20 mcg
Mangan - 3 mg
Potasiu (gluconat) - 10 mg
Molibden - 10 mcg

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne