Noni Liquid Afisare la marime maxima

Noni Liquid

Noni liquid, (Noni lichid, sirop Noni), produsul naturist de la Calivita este un produs modern usor de folosit datorită formei lichide care îl face accesibil tututor persoanelor care suporta mai greu pastilele sau tabletele si este usor de administrat .

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

173,25 lei

PROMOTIE NONI ORGANIC

Pachetul Organic Noni Dacă cumpărati 3 Organic Noni pe o singură factură, va primi CADOU un al patrulea Organic Noni! 

Cele 4 produse sunt ambalate într-o cutie din carton reciclat - Cutie Pachet Organic Noni şi va apărea pe factură cu valoare zero.

Noni LiquidNoni sau Morinda citrifolia este cunoscut şi sub denumirea de citrifolia mare, dud indian, dud de plajă, nunaakai (Tamil Nadu, India), găluşte de câine (Barbados), mengkudu (Malaezia), brânză de fructe este un arbore din familia arborelui de cafea, Rubiaceae, originar din Asia de Sud până în Australia, în întreaga zonă tropicală.

Noni creşte în păduri umbroase, dar şi pe ţărmurile stâncoase sau nisipoase deschise, astfel că îl găsim pe diferite soluri vulcanice, defrişate, calcaroase, soluri sărate, etc fiind rezistent în condiţii de secetă.

Noni ajunge la maturitate într-un an şi jumătate, atingând înălţimi de până la 9 metri, cu randamente de 4-8 kg pe lună, pe tot parcursul anului.

Planta are în acelaşi timp flori, drupe şi fructe, astfel că putem vedea concomitent etapele dezvoltării fructelor de noni. Inflorescenţa de flori albe dezvoltă din fiecare floare o drupă astfel că prin unirea acestora se formează un fruct carnos multiplu, numit syncarpet, care este galben când este crud şi devine alb când se coace, de formă ovală de 4-7 cm lungime. Fenomenul este asemănător cu cel de la ananas, smochine, mure, portocala – Osage, breadfruit.

Fructul are un gust amar şi un miros înţepător, dezagreabil, cu toate aceste în unele insule din Pacific este un aliment de bază, crud sau fiert, iar localnicii din unele regiuni ale Asiei de sud-est şi aborigenii australieni consumă fructele cu sare sau în curry (sos condimentat). Seminţele prăjite sunt comestibile.

Ca şi supliment alimentar a fost mai întâi folosit sub formă de pulbere în Hawai de către Herbert Moniz în 1992 şi apoi sub formă de suc de către David Marcus în 1995.
Noni conţine 18 tipuri de aminoacizi, printre care mulţi esenţiali, pe care organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili.

Principalii compuşi izolaţi din Noni sunt: morindon, morindin, terpenoizi, L-asperulosidă, seleniu, acubină, alazarină şi antrachinone având rol antibacterian; acid capronic şi caprilic - cu rol în digestie; serotonină, scopoletină cu rol în combaterea anxietăţii, depresiei, tulburări obsesivo-fobice, tulburări de somn, durere, schizofrenie, migrene, controlul apetitului şi a comportamentului sexual; damnacantalul - având acţiune anticancerigenă prin inhibarea multiplicării celulelor precanceroase şi prin stimularea formării celulelor T ale sistemului imunitar; alcaloizi (xeronina), proxeronază-enzimă care eliberează xeronina din proxeronină.

Produsul Noni Liquid (Noni lichid, sirop Noni) al Calivita International acţioneată sinergic cu alte suplimente alimentare sau cu o medicaţie specifică. Principala substanţă biologic activă din acest fruct este xeronina, un alcaloid prezent în toate celulele sănătoase ale plantelor, animalelor şi microorganismelor. Are efect benefic asupra organismului în doze de picogram şi acţionează la nivel molecular.
 
Scopoletina intervine in activitatea epifizei, creste nivelul de serotonina si melatonina al organismului, participand la mentinerea echilibrului psihic si avand un efect adaptogen.


Are actiune pozitiva asupra starii sofruct nonimn-veghe, regland somnul.

Noni stimuleaza formarea oxidului de azot in organism, care, impreuna cu efectul miorelaxant al scopoletinei, determina dilatatia arterelor, reducand astfel hipertensiunea arteriala declansata de stres. Oxidul de azot imbunatateste si circulatia sanguina la nivelul tesuturilor; are actiune antitrombotica, prevenind astfel infarctul miocardic si accidentele vasculare cerebrale.

Este un antioxidant, adica prin legarea radicalilor liberi asigura protectie impotriva oxidarii LDL-colesterolului, prevenind astfel bolile cardiovasculare. Damnacantalul este o alta substanta activa din Noni.


Are rol in diferentierea celulara si tesulara, prevenind inmultirea haotica a celulelor. Deoarece intervine in formarea celule lor T si B, precum si a macrofagelor si celulelor limfocitare, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, organismul fiind capabil sa reziste imbolnavirilor.

Prin continutul in damna­cantal, Noni are actiune anti­cancerigena si chiar incetineste dezvoltarea tumorilor existente. In cazul in care exista deja tumori, scade nivelul de xeronina, proxeronina si proxerogenaza din organism, insa acestea se regasesc in cantitati importante in Noni are actiune adaptogena, motiv pentru care restabileste activitatea celulelor disfunctionale. Consumul sistematic al produsului Noni asigura protectie impotriva formarii tumorilor canceroase.
Utilizare si indicatii terapeutice
 
Noni liquid (Noni lichid, sirop Noni) de la Calivita International se foloseşte pentru întărirea sistemului imunitar, tratarea durerilor de articulaţii sau a migrenelor, în combaterea anxietăţii, depresiei, tulburărilor obsesivo-fobice, tulburărilor de somn, în cazul problemelor digestive.

Se foloseşte în caz de febră pentru scăderea acesteia, pentru reglarea tensiunii arteriale, reglarea somnului, în prevenirea formării chegurilor de sânge şi implicit scăderea riscului de infarct miocardic sau accidente vasculare cerebrale.

Aportul de Noni liquid (Noni lichid, sirop Noni) are efecte deosebite în combaterea durerii, în schizofrenie, controlul apetitului şi al comportamentului sexual, reduce reacţiile puternice la stres şi crează o stare de bună dispozitie.
 
PROMOTIE - 185.90 RON

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne