Rhodiolin Afisare la marime maxima

Rhodiolin

Rhodiolin este un produs destinat persoanelor stresate sau afectate deja de efectele cumulate ale stresului. Planta adaptogena Rhodiola Rosea asigura calitatea unica a produsului de reglator al efectelor stresului atat cele hipo cat si hiper .

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

113,74 lei

In fiecare zi, oricare dintre noi este supus stresului prin responsabilitatile permanente fata de srviciu sau fata de familie, conflicte, boli si traumatisme, probleme financiare, zgomotul si poluantii din mediul extern. Actualul stil de viata impune un ritm accelerat, trebuie sa facem fata numeroaselor neplaceri, sa luptam cu situatii din ce in ce mai multe, toate acestea putand duce la aparitia simtomelor unor boli.

Incredibil este faptul ca imbolnavirile sunt cauzate in proportie de 80% de influentele daunatoare ale stresului asupra organismului. Se pot enumera aici boli ca: ulcerul, ateroscleroza hipertensiunea arteriala, diabet, stari depresive, si altele.

Deosebit remediu natural anti-stres si anti-depresie, cu beneficii suplimentare atat in prevenirea infarctului miocardic cat si in ameliorarea circulatiei sanguine, Rhodiolin nu este atat de nou precum s-ar crede, insa in ultima vreme a fost recunoscut si dovedit ca un remediu foarte bun in multe privinte.

Rhodiola roseaRhodiola rosea este o planta cunoscuta si sub numele de “radacina arctica” sau “radacina aurie”. Este o planta originara din Muntii Siberiei, traieste la o inaltime la aproximativ 3000 de metri.

Primele referiri apar in Asia de Est si Mijlocie in scrierile popoarelor antice. Ei decsriu o planta sacra cu proprietati “supranaturale”, tamaduitoare. Legendele poluare sustin ca persoanele care bea in fiecare zi o data, un ceai preparat din aceasta planta, va trai pana la 100 de ani.

Cercetarile facute in China, au facut remarcate proprietatile tamaduitoare ale plantei, folosind radacinile ei pentru prevenirea imfactului miocardic, “curatarea” sangelui si ameliorarea circulatiei sanguine.

Rusii, delungul sutelor de ani, folosesc aceasta planta in medicina populara pentru tratarea racelilor si a unor boli virale, pentru prevenirea imfactului miocardic si ameliorarea circulatiei sanguine. Administrarea preparatelor din aceasta planta intareste fizic si psihic organismul.

Rhodiola Rosea reduce influentele nocive ale stresului asupra inimii, regland bataile neregulate ale inimii (aritmia), asigura o irigare locala optima, reduce durerile. Are efecte antitumorale (previne aparitia tumorilor) prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive.


rhodiolin antistresRhodiolin este un produs naturist special, care contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie".

Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aproximativ 3.000 m. Alte plante din aceeasi specie traiesc pe cel mai inalt lant muntos din lume, Himalaya, nu o data fiind intalnita la inaltimi de 6.000 m si chiar mai mult. Rhodiolin-ul are si o puternica activitate antioxidanta.

Poate fi benefic nu numai impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi si ale agentilor mutageni, dar si in regenerarea leziunilor aparute la nivelul acidului deoxiribonucleic (DNA).

Mai mult, substantele biologic active, rosavina si salidrosidele, determina cresterea serotoninei la nivelul creierului si amelioreaza starile depresive.

S-a observat ca Rhodiola Rosea imbunatateste performanta sportivilor si creste rezistenta fizica a acestora. Accelereaza anabolismul (creste masa fibrelor musculare contractile), asigura folosirea mai eficienta a rezevelor metabolice.

Amelioreaza starea generala, asigura prospetime spirituala. Imbunatateste memoria si, in general, munca intelectuala.  Un flacon Rhodiolin contine 120 de capsule gelatinoase Modalitate de administrare Rodiolin: se poate administra de la 1-2 capsule rhodiolin pezi, pana la 4-6 capsule rhodiolin pe zi, in functie de gravitatea afectiuni sau alte recomandari cu 1/2 ora, inainte de mese.

O capsula de Rhodiolin contine : 
Rhodiola rosea concentrat 5:1 100 mg
Zinc 5 mg
Calorii ...<1,QkJ
Proteine <1,0mg
Glucide <1,0mg Lipide 0,0 mg Alte ingrediente: gelatina.

antistres

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne