MagneZi B6 Afisare la marime maxima

MagneZi B6

MagneZi  B6 este un produs natural de la Calivita creat special pentru persoanele  cu un stil de viata intens si  haotic dar si celor care au o multime de stres , si celor care au o munca fizica mai intensa.Substantele active din MagneZi B6 : magneziu , zincul , si vitamina B6 sprijina buna functionare a sistemului nervos si muscular  fiind necesar pentru procesele metabolice .

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

58,96 lei

MagneZi  B6 este un produs natural de la Calivita creat special pentru persoanele  cu un stil de viata intens si  haotic dar si celor care au o multime de stres , si celor care au o munca fizica mai intensa.
Substantele active din MagneZi B6 : magneziu , zincul , si vitamina B6 sprijina buna functionare a sistemului nervos si muscular  fiind necesar pentru procesele metabolice  si productia de energie.
Magneziul este al patrulea element cea mai frecventă de a fi prezentă în corpul nostru.Magneziul este indispensabil pentru menținerea structurii sănătoase a oaselor si a dintilor. Aceasta activeaza o serie de enzime, în special cele care participă în procesele de producție de energie ale corpului.Acesta ia parte la sinteza proteinelor, în procesele normale de diviziunea celulara, în funcționarea echilibrată a sistemului nervos si este, de asemenea, necesar pentru menținerea funcțiilor normale musculare. De aceea, rolul său cel mai frecvent primara poate fi în modul de funcționare a mușchilor, în formă de miastenie și spasmofilie. În plus, o sursă de magneziu adecvat contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale.
Surse naturale de magneziu
Corpul nostru poate extrage magneziul din alimentatie, acesta se gaseste in   din: migdale, nuci, melasă, tărâţe de grâu şi germeni de grâu.
 
Surse naturale de Vitamina B6
- Surse adecvate sunt peştele (somonul, tonul, sardinele, halibutul, heringul), alunele de pădure, arahidele, pâinea, porumbul şi cerealele integrale.
- In vegetale Vitamina B6 se gaseste in linte, dovleceii şi banane.
- Surse naturale excelente sunt carnea de pui şi ficatul de vită şi porc.
 
Surse naturale de Zn:
Zincul este de cele mai multe ori asociat cu alimentele bogate in proteine, dintre acestea amintind carnea de vita, miel, porc, pui, curcan, homar, somon si moluste comestibile.
 
 
 
MagneZi B6  joaca un rol important in :
-proteine
--carbohidrati
-formarea sangelui
-functia sistemului imunitar
-diviziunea celulara
-functionarea echilibrata  a sistemului nervos
 
MagneZi B6:
Principii active/ capsula:
Magneziu-100 mg
Zinc -5 mg

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne