Noni Organic Afisare la marime maxima

Noni Organic

Siropul Noni Organic de la CaliVita este un produs energizant si tonifiant, ce scade febra - indiferent de cauza acesteia, regleaza tensiunea arteriala si somnul, creaza o stare de buna dispozitie, intareste sistemul imunitar .

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

192,72 lei

noni fructNoni Organic este un sirop din noni de o calitate exceptionale. Intreg procesul de productie a fost supravegheat astfel incat totul sa fie ecologic, sa nu fie contaminat cu substante chimice. Inca de la samanta, pregatirea pamantului si in procesul de cultivare sa fie folosite doar tehnologii si substante organice.


La fel si in timpul recoltarii si prelucrarii au fost monitorizati toti parametri astfel incat Noni Organic sa respecte cele mai exigente cerinte in domeniul produselor organice.Noni sau Morinda citrifolia este originara din Asia, Australia si unele insule din Pacific. Este un arbust mic, peren. Fructul este ovoid, galben cand este copt, are gust amar si miros intepator, dezagreabil.

A fost adus in Hawai de catre primii polinizieni. Remarcabilele sale proprietati de vindecare sunt cunoscute de peste 2000 de ani in Polinezia, China, India etc.


Devine cunoscut in SUA ca si supliment alimentar sub forma de lichid, avand un gust placut prin adaos de sucuri naturale ( de struguri si afine ).

Principalii compusi izolati din Noni: morindin, terpenoizi, L-asperulosida, seleniu, acubina, alazarina si antrachinone avand rol antibacterian, acid capronic si caprilic - cu rol in digestie, serotonina, scopoletina - cu rol in combaterea anxietatii, depresiei, tulburari obsesivo-fobice, tulburari obsesivo-fobice, tulburari de somn, durere, schizofrenie, migrene, controlul apetitului si a comportamentului sexual, damnacantalul - avand actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar, alcaloizi (xeronina), proxeronaza - enzima care elibereaza xeronina din proxeronina.noni organicCaracteristica cea mai importantă a fructelor Noni este continutul lor ridicat in carbohidrati şi fibre. Un experiment realizat la Universitatea din Manoa a arătat că o cantitate de 100 g de pulbere de noni contine 71% carbohidrati, 36 % fibre, proteine 5.2 % şi 1,2 % grăsimi.

De asemenea, este bogata in vitamina C, vitamina A, potasiu, calciu şi sodiu. Popularitatea la nivel mondial a sucului de Noni poate fi, de asemenea, atribuită conţinutului său fitochimic, care include flavonoide, acizi graşi, oligo-şi polizaharide, catechine, alcaloizi, iridoide, scopoletina, beta-sitosterol, damnacanthal şi lignani.

Aceste fitochimicale sunt potenţial benefice pentru organism, datorita caracteristicilor lor unice, care lucrează sinergic, în armonie pentru a face organismul sa functioneze corect.

Cele mai multe fitochimicale prezintă proprietăţi antioxidante, substante care protejeaza organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi şi întârzie procesul de oxidare.

Conţinutul de scopoletina prevede capacitatea de a reglementa tensiunea arterială, protejează împotriva bolilor gastro-intestinale, boli ale tractului respirator, pneumonie, astm şi dureri in gât. A demonstrat, de asemenea, proprietati anti-inflamatorii şi se crede că conţine serotonina, hormonul responsabil pentru lupta impotriva anxietatii si depresiei.
 
noniAcestea sunt cele ma comune beneficii reale pe termen lung ale sucului de noni, dar lista nu se încheie aici :
• mult mai putine zile cu probleme de sanatate
• recuperare mai rapida de la leziuni sau boală
• creşterea capacităţii de a prioritiza eficient
• o mai bună digestie şi funcţie de eliminare
• imbunătăţirea tonusului pielii
• o mai bună memorie
O lingura (15 ml) de Noni Organic contine:
Pulpa din fruct de Noni Organic .............................................. 6000 mg (Morinda citrifolia)
Alte ingrediente: aroma naturala de zmeura organica;
acidifiant - acid citric......q.s.
Variantia ingredientelor........................................................... +/- 5%
 
 
 

PROMOTIE NONI ORGANIC

Pachetul Organic Noni


Dacă  cumpărati 3 Organic Noni  pe o singură factură, va primi CADOU un al patrulea Organic Noni!

Cele 4 produse sunt ambalate într-o cutie din carton reciclat - Cutie Pachet Organic Noni şi va apărea pe factură cu valoare zero.


Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne