Joint Protex Afisare la marime maxima

Joint Protex

Pentru pastrarea sanatatii articulatiilor si, in special, a tesuturilor conjunctive, un ajutor eficient ofera produsul Joint Protex fabricat de CaliVita International, care contine toate substantele care nu se regasesc intr-o cantitate optima in alimentatia noastra.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

119,24 lei

 
 
Mentinerea sanatatii articulatiilor are o importanta vitala. Cele mai frecvente cauze ale aparitiei deformarilor articulare sunt supraponderabilitatea, o dieta neadecvata, un mod de viata sedentar sau trepidant (sporturi competitive, efort fizic intens) si stresul.
 
Beneficii ale lui Joint Protex
• diminueaza durerile la nivelul articulatiilor si inflamatia muschilor. Glucozamina inlatura durerea pe o perioada indelungata si participa la regenerarea cartilagiilor fara a avea efecte secundare. Boswellia serrata, un alt element din compozitie,este un puternic antiinflamator care poate ameliora durerile, fiind benefic in osteoartrite.
• imbunatateste functiile articulatiilor si circulatia sangvina.
• ajuta la eliminarea “durerilor de crestere” din adolescenta, durerilor articulatiilor genunchiului sau crampe prin actiunea manganului.
• optimizeaza mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor prin actiunea condroitin sulfatului, care este o substanta importanta a cartilagiilor utila pentru mentinerea proprietatilor elastice si mecanice ale acestora.
 
Ingredientele naturale din suplimentul alimentar Joint Protex protejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive reduc durerile la nivelul articulatiilor si inflamatiilor muschilor asftel incat sa optimizeze functiile articulatiilor si circulatia sanguina, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea acestora. Suplimentul Joint Protex este ambalat in flacoane ce contin 90 de tablete

joint protex

Glucozamina - asigura mentinerea constanta a concentratiei acestei substante, facand posibila regenerarea cartilajelor si ameliorarea durerii pe o perioada indelungata. Iar acest lucru se intampla fara efecte secundare - contrar antiinflamatoarelor si analgezicelor utilizate in mod obisnuit in farmacii. Marimea moleculara redusa face posibila patrunderea acestei substantein cartilajele articulatiilor, unde participa la sinteza substantei intracelulare din tesutul conjunctiv al articulatiilor.

Condroitin sulfatul - este un amestec intact sau partial hidrolizat de glicoproteine (principala proteina constituenta a colagenului), a carui masa moleculara este cuprinsa intre 1400-30000 sau chiar mai mult.

Acidul hialuronic (HA) - din punct de vedere cantitativ, este cea mai importanta componenta a structurii de baza a tesuturilor conjunctive. Datorita incarcaturii sale electronice negative deosebit de puternice si a masei moleculare foarte mari, este capabil sa lege o cantitate enorma de apa. Influenteaza TOATE FUNCTIILE substantei de baza. In cadrul articulatiilor, asigura vascuozitatea suprafetelor cartilajelor.

Metil-sulfonil-metanul (MSM) - are un rol important in sinteza proteinelor din tesuturile conjunctive. Fara MSM, unii aminoacizi nu se pot integra in moleculele proteice complexe ale tesuturilor conjunctive si, din acest motiv, structura tesuturilor conjunctive rezultate nu este stabila, fiind necorespunzatoare.

Cetil-miristoleatul (CMT) - protejeaza tesuturile cartilajelor impotriva uzurii si participa la regenerarea acestora.

Boswellia Serrata - este un puternic antiinflamator, mucolitic, imbunatateste pofta de mancare, amelioreaza problemele renale (inflamatii, nisip, piatra), faciliteaza functiile plamanilor, ritmicitatea respiratiei, are efect anti-tuse si este antiseptic.

Turmericul (sau curcumina obtinuta din curcuma) - are efect antiinflamator si actioneaza in afectiunile articulatiilor, fara a avea efecte secundare. Utilizarea sa se recomanda si in caz de guta si reumatism.

Filipendula Ulmaria (cretusca) - pe langa numeroase alte efecte benefice, este analgezic, antiinflamator si diuretic. Se recomanda in caz de dureri reumatice, inflamatii ale articulatiilor.

Zincul - absenta acestuia duce la o deficienta latenta a imunitatii organismului, la predispozitia spre depresie, absenta poftei de mancare, paloare, tegumente cu cosuri si o deteriorare a tesuturilor conjunctive, reumatism si aparitia celulitei (piele cu aspect de coaja de portocala).

Manganul - absenta acestuia cauzeaza dureri ale genunchilor, crampe, ameteli, tulburari de auz, tulburari de echilibru, intinderi musculare, iar in adolescenta asa-numitele "dureri de crestere".

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne