Aquarion filtru de apa Afisare la marime maxima

Aquarion filtru de apa

Aquarion este un produs avansat unic. Este un filtru purificator al apei (de la robinet) si, mai mult decat atat, un dispozitiv de ionizare a apei, putand produce apa acida si apa alcalina – atat de benefica pentru sanatate. Mai mult, dispozitivul realizeaza si o saturare a apei in oxigen, cu implicatii benefice profunde asupra sanatatii.

Mai multe detalii

10 bucati in stoc

5 950,00 lei

Aquarion este dispozitiv unic, superior, deoarece:
- realizeaza o curatare in mod profund a apei
- realizeaza ionizarea apei (apa acida sau apa alcalina, la alegere, in cate 4 trepte de pH)
- produce o apa saturata in oxigen, ionizata, pura si sanatoasa
- este usor de instalat si folosit
- are un design modern, stilat
- este relativ simplu alcatuit, fiind simplu de intretinut.
Oamenii au cautat izvorul tineretii de secole, ba poate chiar de mii de ani, incercand sa descopere o apa cu efecte benefice asupra sanatatii, elixirul tineretii, care sa reprezinte o solutie la toate problemele de sanatate si sa dea timpul inapoi. Si in epoca moderna au fost efectuate o serie de cercetari in aceasta directie, insa, bineinteles, cu alte metode.
Apa are o importanta deosebita pentru viata pe pa­mant, 70-98% din organismele vii fiind alca­tuite din apa. Astfel, mentinerea unei concentratii adecvate de apa in organism este vitala pentru pro­tejarea sanatatii. Apa indeplineste o serie de sar­cini: apa ajuta la absorbtia nutrientilor din alimente, apa di­zol­va si inde­parteaza din organism substantele pro­duse în timpul metabolismului, joaca un rol crucial in mentinerea con­stanta a temperaturii corporale (evaporare, transpi­ratie), apa protejeaza cele mai importante organe, regleaza ni­velul de electroni si protoni din celule si este indis­pensabila pentru numeroase procese fiziologice. Daca o persoana pierde doi litri de apa din organism, va muri de sete. Deci apa nu este doar o substanta de baza foar­te importanta, ci si solutia echilibrului organismului.
aquarion
Trebuie sa consumam apa si cand nu ne este sete. Senzatia de sete apare doar atunci cand deja exista o deficienta de lichide in organism. Deoarece organismul nostru nu poate depozita cantitati mari de apa, trebuie sa consumam lichide in continuu. Pentru ca procesele din organism sa se desfasoare normal, trebuie sa bem 2,5 litri de apa zilnic. Aceas­ta cantitate de apa poate creste la 3-4 litri vara, cand depu­nem efort fizic intens sau cand facem sport, deoa­rece o cantitate foarte mare de apa se evapora prin piele. Prin urmare, consumul adecvat de apa (canti­tativ si calitativ) este foarte important.
 
Filtrele de apa Aquarion reprezinta o sursa unica si complexa de apa pura cu multiple posibilitati de utilizare pentru sanatate. Calitatea apei este foarte importanta mai ales pentru copii, batrani si bolnavi, pentru ca apa fiind curata si sanatoasa numai supune organismul la eforturi suplimentare pentru a neutraliza parazitii din apa, pentru a filtra si elimina diversi poluanti, mai ales ca o parte din acesti poluanti cum ar fi metalele grele se acumuleaza in tesuturi si pot determina diverse afectiuni.
Conform expertilor in tratamente naturiste, exista 5 pasi simpli pentru repunerea in forma a organismului si prefigurarea unei victorii asupra oricarei boli:
- Detoxifierea corpului - prin indepartarea reziduurilor acide si a toxinelor acumulate zilnic din aer, medicamente, alimentatie, sau generate pe stres, fiinta recastiga un atribut redutabil in lupta cu boala: vitalitatea.
- Hidratarea corespunzatoare d.p.d.v. calitativ si cantitativ a corpului - este de baza in asimilarea optima a nutrientilor la nivel celular si eliminarea completa si la timp a compusilor metabolici reziduali din organism.
- Oxigenarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu oxigenat, oxigenarea organelor si tesuturilor este un alt mare castig in procesul de refacere generala.
- Alcalinizarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu pot evolua intr-un mediu alcalin, aducerea pH-ului corpului de la acid la alcalin este urmatorul obiectiv al persoanei care doreste sa fie sanatoasa.
- Intarirea sistemului imunitar - pentru a mari abilitatea corpului de a lupta cu agresiunile din interior si din exterior si de a pastra constanta homeostazia, interventia cu mijloace naturale special concepute pentru ridicarea imunitatii este ultimul dar nu si cel din urma pas pentru redobandirea sanatatii si mentinerea ei la standarde inalte.
O HIDRATARE CORESPUNZATOARE SE POATE FACE NUMAI CONSUMAND O APA PURA! HIDRATAREA apa naturalaCORPULUI Organismul nostru are nevoie de un echilibru intre aportul si eliminarea apei din organism. Nu orice lichid este potrivit nevoilor noastre. El ar trebui sa intruneasca urmatoarele proprietati: - Sa aiba potential energetic - Sa fie usor absorbabil - Sa poata patrunde in celule (sa fie compus din grupuri moleculare de dimensiuni mici) - Sa contina ioni esentiali - Sa aiba un pH echilibrat APA Nu ne-am putea imagina viata pe pamant fara apa. Doar 1% din apa existenta pe Pamant este potabila – cu toate astea, continuam sa o poluam!
AQUARION este un dispozitiv de ultima generatie pentru filtrarea si ionizarea apei de la robinet. AQUARION:
- curata apa de impuritati si metale grele,
- elimina din apa hidrocarburile, azotatii, fosfatii, pesticidele si alte substante nocive,
- distruge bacteriile, virusii, parazitii, etc.,
- ionizeaza si oxigeneaza apa prin intermediul filtrului special,
- reglaza PH-ul apei, facand-o mai acida sau alcalina in functie de necesitati,
- permite trecerea mineralelor, vitaminelor si a altor substante necesare vietii.
CUM FUNCTIONEAZA FILTRUL DE APA AQUARION?
Prima data, apa trece printr-un filtru mecanic, care retine impuritatile de dimensiuni mari. Dispozitivul Aquarion are si un filtru intern, de 0,01 microni, care curata apa de virusi si bacterii. Turmalina din componenta filtrului imbogateste apa cu ioni, datorita caracteristicilor unice ale acestui mineral. Dupa procesul de filtrare, apa este ionizata in interiorul unui vas de realizat din titaniu-platina, intre doi electrozi. Cei doi electrozi si interiorul vasului sunt separati printr-o membrana speciala. O facilitate foarte rar intalnita la filtrele de apa este aceea ca utilizatorul poate seta aparatul in functie de cat de acida sau alcalina doreste sa fie apa, care poate fi folosita in mai multe scopuri.
AQUARION are o caracteristica unica: poate descompune apa in apa acida sau alcalina. Primele cercetari în acest scop au fost facute in Japonia si Uniunea Sovietica acum 50 de ani. In cadrul experimentelor pe plante si animale, s-au observat din ce in ce mai multe modificari pozitive, cercetatorii fiind atat de incantati de rezultate incat au inceput experimentele pe oameni. Iar rezultatele obtinute au intrecut toate asteptarile. Aparatul Aquarion produce apa ionizata trecand apa de la robinet prin mai multe filtre, apoi purificand-o de clor si separand-o electric. In urma separarii electrice, apa dobandeste un pH alcalin sau acid. dupa dorinta Mediul din organismul uman e usor alcalin, prin urmare consumul de apa alcalina ionizata nu are efecte negative, din contra, sprijina functionarea normala a corpului. In schimb, apa acida poate fi recomandata doar pentru uz extern sau pentru dezinfectarea anumitor suprafete fara a utiliza substante chimice. Apa ionizata este utilizata de organism în mod unic. Moleculele de H2O adera una la cealalta, formand ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa ionizata are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decat apa „normala”. Structura de ciorchine apare in urma ionizarii. Acest procedeu creste capacitatea de hidratare a apei de pana la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

filtru apa

AQUARION este un filtru de inalta performanta care produce o apa ionizata, sterila, bogata in oxigen, fara metale grele si substante otravitoare. Aceasta apa are o serie de efecte benefice asupra organismului, datorita capacitatii sale de a lega radicalii liberi. Consumul de apa alcalina poate combate cu succes acidificarea organismului. Este usor de montat, potrivit pentru orice bucatarie, usor de folosit. Per ansamblu, dispozitivul Aquarion reprezinta o sursa unica si complexa de apa sanatoasa cu multiple posibilitati de utilizare pentru sanatate.

 

PROMOŢIE AQUARION

Dacă un membru cumpără 1Aquarion (CE0003), va primi CADOU următoarele produse:
1 Daily Essentials Superior Pack (PK0009)
1 Goldmax Magnet (CE0026)
1 Aquarion Filter (CE0004)

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne