Infant Formula Afisare la marime maxima

Infant Formula

Produsul Infant Formula este un complex lichid de vitamine destinat hranirii sugarilor (nascuti normal sau prematur), precum si profilaxiei sarcinii la mama in ultimele luni de graviditate.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

50,49 lei

O perioada extrem de importanta din viata unui copil este cea de sugar. Daca sugarul este hranit in mod corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decal ceilalti copii.
In general, mamelor le este foarte greu sa satisfaca necesarul complet de vitamine si minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate excesiv, iar continutul lor de vitamine si minerale este foarte scazut. De asemenea, nici alimentatia mamei nu contine intotdeauna cantitatea ideala de vitamine. In ultimul timp, ca urmare a industrializarii, au aparut o multitudine de factori externi, care au ca efect cresterea necesarului de vitamine, atat pentru mama, cat si pentru sugar: lumina artificiala, poluarea aerului, radioactivitatea, radiatiile de multiple feluri (datorate televizoarelor, monitoarelor, etc.), medicamentele, stresul psihic. Polivitaminele produse din materii prime strict naturale pot fi de un mare ajutor sugarilor.
In continuare vom oferi cateva detalii despre natura si compozitia acestor suplimente naturale: vitamina A se extrage din uleiul de peste, vitamina E din uleiul de plante, iar vitaminele B si C - foarte importante pentru cresterea si dezvoltarea sugarului - au, de asemenea, provenienta naturala. Aceste vitamine sunt oferite sub forma de sirop, cu un gust foarte placut, evitandanu-se in acest fel toate dificultatile care apar in momentul administrarii lor.

In cazul bebelusilor, aportul unor nutrienti - vitamine si minerale - in cantitati corespunzatoare este chiar mai important decat in cazul adultilor. Insuficienta acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveste sanatatea, influentand in mare masura atat dezvoltarea, cat si viata de adult de apoi.
O perioada extrem de importanta din viata unui copil este cea de sugar. Daca sugarul este hranit in mod corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste armonios, va invata usor si repede si se va simti mult mai bine. In general, mamelor le este foarte greu sa satisfaca necesarul complet de vitamine şi minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate intensiv, iar continutul lor de vitamine si minerale e foarte scazut.

Infant Formula pentru sugari este foarte apreciat de mamici, care au observat cresterea poftei de mancare iar copii ce au ramas in urma cu dezvoltarea au inceput sa recupereze. Produsul Infant Formula de la CaliVita este unul dintre cele mai vandute multivitamine pentru sugari., recomandate de multi medici pediatri in special copiilor care nu iau in greutate. Infant Formula poate fi solutia pentru problemele de crestere a bebelusului tau. Infant formula pentru sugari.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne