Nopalin Afisare la marime maxima

Nopalin

Nopalin este un produs pe baza de extract din cactusul mexican Nopal, avand in compozitia sa complexa extrem de multe substante cu rol important si sinergic in organism, a caror actiune ii confera produsului efecte deosebite in reglarea glicemiei, curatarea colonului, scaderea apetitului alimentar .

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

87,45 lei

Nopalinul face parte din categoria produselor CaliVita recent importate si comercializate in reteaua din Romania.
Acest supliment natural contine Nopal deshidratat - substanta activa obtinuta din planta Neopal, o familie de cactus cultivata in Mexic, Chile si Italia.arbust
Componentii chimici cei mai importanti ai Nopalului sunt: aminoacizi (in numar de 17, dintre care 8 esentiali); vitamine (beta-caroten, vitamina C, vitaminele B1, B2, B3); minerale (Ca, Mg, Na, K, Fe) si fibre (atat solubile, precum lignina, celuloza, hemiceluloze, cat si insolubile: pectina, mucilagii, gume).
Prin continutul bogat in aminoacizi, produsul poate determina scaderea apetitului la mancare. De asemenea, impiedica formarea lipidelor, accelereaza catabolismul acestora si eliminarea lor din organism. Datorita acestor efecte, Nopalinul poate fi recomandat persoanelor supra-ponderale sau obeze.
Nopalinul stabilizeaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Studii experimentale au demonstrat atat la diabetici cat si la oamenii sanatosi, un efect hipoglicemiant la maximum 4-6 ore de la administrarea produsului. Putem deci spune ca, prin efectul hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, acest supliment reduce complicatiile diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc...
Aminoacizii, fibrele si vitamina B3 previn conversia excesiva a glucidelor sangvine in lipide. De asemenea, prin accelerarea catabolismului lipidic, Nopalinul reduce nivelul colesterolemiei, trigliceridemiei si LDL. Vitamina B3 (niacina) poate converti colesterolul LDL in forma HDL si prin aceasta reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Efectul anti-aterosclerotic se datoreaza aminoacizilor, fibrelor si antioxidantilor prezenti in compozitie.
Fibrele solubile si insolubile contribuie la absorbtia apei, asigurand o traversare mai facila a alimentelor prin tractul digestiv si un peristaltism intestinal normal. Unele tulburari gastrointestinale pot fi reduse prin consumul Nopalinului deoarece fibrele vegetale si mucilagiile protejeza mucoasa intestinala si regleaza productia de acid gastric. Asigura, in acest mod, o protectie eficienta persoanelor care consuma alimente condimentate sau urmeaza un tratament cu anti-inflamatoare. Ajuta la detoxifierea ficatului si a organismului in general.
Acest produs poate fi recomandat si sportivilor, pentru numarul mare de aminoacizi existenti in compozitie.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne