Acidophilus Afisare la marime maxima

Acidophilus

Acidophilus este un produs sub forma de capsule cu continut de bacterii nepatogene si seminte de iarba nemacinate. Acidophilus with Psyllium contribuie in mod eficient la mentinerea florei intestinale normale, combate formarea toxinelor şi elimina toxinele din organism.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

85,36 lei

Acidophilus creeaza un mediu necorespunzator diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili si fungi. De asemenea ajuta la sintetizarea in interiorul tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab, dar care preintampina in numeroase randuri necesitatea tratamentului cu antibiotice pe cale orala. Acidophilus cu psyllium reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si a lactozei. Are rol si in sinteza vitaminelor B, atat de importante pentru organism. In stare naturala, acidophilus se afla in lapte, insa in iaurturile si chefirul din comert nu se gaseste deoarece acestea sunt tratate termic, distrugand aceasta bacterie. Acidofilus ajuta si la tratarea acneei precum si a bolilor de piele. Folosirea in mod regulat a acestui produs are un efect de curatare si eliminare a toxinelor. Mirosul neplacut al gurii (halena), provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin, se trateaza utilizand Acidophilus.

Ajuta la procesarea cazeinei, a aminoacizilor, a grasimilor si a lactozei, jucand un rol important si in sinteza vitaminelor B.Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala utila, si din acest motiv Acidphilus-ul este recomandat in special in perioada si dupa tratamentul cu antibiotice. Cu aproximativ 70 de ani in urma, savantul Eli Metchnikoff, distins cu premiul Nobel, a descoperit ca in anumite zone din sudul Europei oamenii traiesc cu mult mai mult decit in altele. Cercetarile sale au dus la concluzia ca laptele acru, la prepararea caruia contribuie si o anumita bacterie, ocupa un loc foarte important in alimentatia acestor oameni. Aceasta bacterie era prezenta in permanenta in tubul digestiv al localnicilor deoarece consumul de lapte acru se facea in mod regulat. Metchnikoff a denumit aceasta bacterie Lactobacillus Bulgaricus. Cercetarile ulterioare au dovedit ca exista o bacterie, mai importanta decit aceasta, numita Lactobacillus Acidophilus sau mai pe scurt Acidophilus, care reuseste sa reziste in intestin 10 zile sau chiar mai mult. Acest lucru este foarte important deoarece majoritatea bacteriilor utile dispar din intestin in mai putin de 5 zile, daca nu li se asigura in mod continu acid lactic sau galactoza. Un alt avantaj pe care il ofera este si faptul ca ajuta la sintetizarea tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab dar care preintimpina in numeroase rinduri necesitatea tratamentului cu antibiotice.

Acidophilus reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si a lactozei. Are rol si in sinteza vitaminelor B, atit de importante pentru organism. Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala utila si provoaca inmultirea fungilor Candida albicans, generind diaree, constipatie sau alte dereglari ale difestiei. Micozele provocate de acesti fungi pot aparea la nivelul cavitatii bucale, plamanilor, degetelor mainilor si picioarelor, si al vaginului. In urma tratamentelor indelungate cu antibiotice, micozele, aparute ca efect secundar, au devenit o boala generala. Studii statistice au aratat ca majoritatea locuitorilor oraselor si 60-80% din elevii de scoala medie sufera de dermatomicoze. Aceste boli sunt tratabile in decurs de numai citeva saptamini cu o doza mai mare de Acidophilus. Stiinta din zilele noastre nu cunoaste nici un tip de Acidophilus daunator omului.

Consumul acestui produs este recomandat pentru reechilibrarea florei intestinale dupa tratament antibiotic, pentru acnee si unele boli dermatologice (previne eczemele si psoriazisul), herpes, tulburari digestive (constipatie, unele complicatii ale patologiei biliare, gastrite, indigestii), halena (mirosul neplacut al gurii), hipercolesterolemie si carenta de vitamine din grupul B. In cazul produsului Acidophilus exista si un al doilea component - Psyllium-ul (sau semintele de Plantago Ovata) - furnizeaza fibrele necesare proceselor de metabolizare din intestine pentru a se derula normal si sanatos.
Plantago Ovatta este o fibra care absoarbe si retine apa transformand bolul alimentar intr-o pasta vascoasa asupra careia intestinele si flora intestinala pot lucra cu usurinta, circuland-o fara probleme de-a lungul tractului intestinal in timp ce extrag din ea nutrientii si adauga la ea metabolitii toxici rezultati in urma proceselor de ardere bio-chimica din corp. In final colonul este curatat printr-un scaun usor si concentrat. Prin utilizarea acestui preparat dispare mirosul neplacut al gurii provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin. De asemenea, ajuta si la tratarea acneei si a altor boli dermatologice.

Este recomandat in afectiuni ca: Acnee, Amigdalita, Candidoza, Boala Crohn, Colita, Constipatie, Halena, Diaree, Giardioza, Parodontoza, Paraziti intestinali, Psoriazis, etc.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Acidophilus with Psyllium

Mod administrare Acidophilus

Dimineata-Pranz-Seara

Acnee

Amigdalita

Antibacterian

Antiseptic intestinal

Antiseptic pulmonar

Aparat digestiv

Aparat urinar

Boala Crohn

Candidoze

Cistita

Colita, colon iritabil

Constipatie

Dermatite

Diaree

Digestie buna

Digestie buna copii
Giardia

Halena

Infectii (prevenire)

Infectii urinare

Indigestie

Insuficienta renala

Laringita

Litiaza renala

Mancarimi de piele

Malabsorbtie intestinala

Micoze ale pielii

Miros neplacut al corpului

Paradontoza

Parazitoza intestinala

Prostata infectii

Ragusseala

Sterilitate

Ulcer gastroduodenal

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1/2-1/2-1/2 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei (la 15 zile dupa
administrarea ParaProtex sau Garlic Caps)

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

0-1-1 inainte de masa

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-0

1-1-0 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei (la 15 zile dupa Para Protex sau Garlic Caps)

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne