Strong Bones Plus Afisare la marime maxima

Strong Bones Plus

Suplimentul natural de Calciu, Magneziu si Vitamina D - Strong Bones Plus de la Calivita - este adesea indicat in carentele de Calciu, refacerile osoase, calmare si linistire (mai ales la femei), afectiuni osteo-articulare. Se recomanda in sezonul rece, cand datorita lipsei luminii naturale suficient de puternice si persistente, vitamina D nu este produsa suficient in organism .

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

64,57 lei

Calciu favorizeaza absorbtia fierului, combate insomnia, fortifica oasele, dentitia si sitemul osos. Deficitul de calciu duce la aparitia rahitismului la copii, iar la adulti produce osteomalacie, oteoporoza si carii dentare.
De asemenea, lipsa de calciu scade si rezistenta la stres, favorizeaza aparitia alergiilor inflamatiilor si a crampelor musculare. datorita hipocalcemiei (concentratie scazuta a calciului sanguin), calciul se mobilizeaza din oase, ajunge in sange si se poate depune pe peretii lezati ai arterelor. Lipsa calciului faciliteaza absorbtia plumbului (un metal toxic) si depunerea acestuia in oase si dinti.
Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sanatos este de 800 - 1200 mg. Dusmanii calciului sunt grasimile, acidul oxalic (existent si in ciocolata), precum si fitatii (din cereale). deoarece impiedica absorbtia intestinala a acestuia. Alimentele bogate in calciu sunt laptele si produsele lactate, macul, nucile, alunele, soia si zarzavaturile. Deoarece 70 - 80% din populatie nu tolereaza laptele, din cazua lipsei enzimelor necesare digestiei acestuia, suplimentele de calciu sunt necesare, practic tuturor oamenilor.
Magneziul este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a musculaturii si a sistemelor enzimatice, deoarece participa la metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici si al proteinelor. Magneziul este indispensabil suplimentelor alimentare destinate sportivilor, pentru ca participa la procesele de eliberare si consum a energiei. Asigura si buna functionare a aparatulu cardiovascular, fiind un factor protector impotriva infarctului de miocard. Incetineste procesul de imbatranire si stabilizeaza nivelul sanguin al colesterolului, contribuind astfel la profilaxia arteriopatiilor si a arterosclerozei.
Magneziul este indispensabil metabolismului substantelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu), precum si asimilarii vitaminei C. Aportul de magneziu trebuie sporit in cazul gravidelor, femeilor care alapteaza, femeilor care utilizeaza anticonceptionale sau medicatie cu hormoni estrogeni. Vitamina D este necesara pentru absorbtia intestinala a calciului si fixarea acestuia in masa osoasa. Deci, rolul biologic major al vitaminei D este acela de a mentine un nivel sanguin normal al calciului dar si al magneziului. Vitamina D este necesara si pentru reabsorbtia fosforului de catre rinichi, si de asemenea, are rol in diferentierea celulara si imunitate. Carenta in vitamina D, care apare mai ales in toamna si iarna, duce la scaderea asimilarii si utilizarii calciului, la o usoara deformare a oaselor sub actiunea factorilor mecanici (greutatea proprie, tractiuni, traumatisme), la demineralizarea oaselor (osteoporoza, osteomalacie), transpiratii, scaderea fortei musculare, tulburari digestive. Produsul Strong Bones Plus, care contine vitamina D, se recomanda in special in lunile de toamna-iarna (atunci cand soarele nu mai exercita o influenta suficient de puternica incat sa determine producerea Vitaminei D in organism).
Un flacon de Strong Bones Plus are 100 de capsule O capsula contine:

- Calciu (carbonat, citrat) ....................250.00 mg
- Magneziu (oxid, citrat, gluconat) .......125.00 mg
- Vitamina D ......................................100 UI

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne