L-Lysine Plus Afisare la marime maxima

L-Lysine Plus

L-Lysine Plus  de  la Calivita este un produs ce contine L-lizina  care este un aminoacid esential  pentru organismul uman care nu poate fi produs de corpul omenesc ci doar extras din alimente.

Mai multe detalii

99 bucati in stoc

67,87 lei

L-Lysine Plus  de  la Calivita este un produs ce contine L-lizina  care este un aminoacid esential  pentru organismul uman care nu poate fi produs de corpul omenesc ci doar extras din alimente.

Functiile L-lizinei:

-formarea colagenului
-ajuta la absortia calciului
-participa la compozitia proteinelor
-are efect benefic asupra
Deficitul de L-lizina conduce la oboseala, incapacitate de concentrare, iritabilitate, retardarea cresterii la copii, caderea parului, anemie, greata, voma, cefalee si probleme de reproducere.
 
Surse alimentare de lizină sunt: carnea de peste, pui, germenii de grau, laptele, branza şi drojdia. Proteinele din cereale şi produse derivate din cereale conţin, de obicei, o cantitate redusă de L-lizină (de exemplu, grâul este sărac în L-lizină, în timp ce germenii de grau conţin o cantitate ridicată de L-lizină).  Cantităţi mici de L-lizină liberă se găsesc în legume, sucuri de legume şi în alimentele fermentate, cum ar fi iaurtul.
Insuficienta de lizina în ratia alimentara are drept consecinta dereglarea circulatiei sanguine, micsorarea numarului de eritrocite în sânge si continutului de hemoglobina, provoaca istovirea muschilor, dereglari în calcificarea oaselor, diverse modificari patologice în ficat si plamâni.
L-Lizina se foloseste cu success in combinatie cu alte nutraceutice pentru tratarea infectiei cu Herpes Simplex (L-Lizina face parte si din protocolul nostru anti-herpes HERPOX)
L-Lizina este o componenta importanta a produselor de stimulare a secretiei de Hormon Uman de Crestere (HGH) in protocoalele anti-imbatranire
L-Lizina este folosita foarte eficient in tratamentul degeraturilor
Un flacon de L-Lysine PLUS contine 60 de capsule, se administreaza cate 1 capsula zilnic sau conform recomandarilor.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne