Vital Man Afisare la marime maxima

Vital Man

Vital Man de la Calivita este un produs natural care aduce prin compozitia sa un aport de substante vitale organismului masculin, favorizand ridicarea nivelului energetic si de vitalitate, apetitul sexual, reactia de excitatie la stimuli erotici, actionand totodata benefic pe stres, oboseala si anxietate.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

56,98 lei


Perioadele in care unul sau ambii parteneri sufera de scaderea dorintei sexuale sunt deseori frustrante si afecteaza viata de cuplu. Libidoul este influentat de o gama larga de factori psihologici si fiziologici. Fiind adulti avem din ce in ce mai multe responsabilitati, iar libidoul pe care il aveam in tinerete a devenit mai mic acum. Munca, prietenii, copii, scoala, hobby-urile, treburile casnice pot avea un efect negativ asupra vietii sexuale. De multe ori, chiar si atunci cand avem putin timp liber, sexul fiind pe ultimul loc. Televizorul, cititul unui carti sau dormitul au devenit cei mai mari dusmani ai unei vieti sexuale corecte. Totusi, nu putem spune ca nu ne mai dorim sa facem sex, ci ca viata sexuala nu mai are prioritate.
urzica

Sexul e foarte important intr-o relatie. Cum ne facem timp intotdeauna pentru noi insine, trebuie sa ne facem timp si pentru partener. Cu Vital Man si Vital Woman totul se poate schimba!
COMPONENTELE VEGETALE ale produsului au numeroase substante active care actioneaza pana la nivel celular. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie.

- Ginsengul siberian (Eleuterococcus Senticosus) are efecte benefice asupra organismului masculin, imbunatatind capacitatea de adaptare. Are de asemenea actiune revigoranta si antistres, imbunatatind starea generala. Acest component creste si performantele sportive si fizice ale barbatilor.

- Muia Puama ridica vitalitatea generala a barbatului. Este mentionata de indienii amazonieni drept "copacul potentei" sau "radacina barbatului". Contine betasitosterina care intensifica disponibilitatea organsimului la activitate sexuala, sprijinind totodata metabolismul si sistemul nervos.
urzica

- Urzica (Urtica Dioica) accelereaza metabolismul, are efect slab diuretic si intervine in functionarea normala a prostatei, inclusiv in cazul barbatilor cu adenom de prostata.

- Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigurand confort psihic. Este usor afrodisiac si diuretic. S-a dovedit util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.
- Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra activitatii sistemului nervos central. De-a lungul istoriei medicinei naturiste a fost folosita drept afrodisiac, cu efecte impotriva nervozitatii, oboselii si starii de disconfort general. Este utila in prevenirea si combaterea impotentei.


maca- Maca este o planta care contine zinc, potasiu, fier, o cantitate de calciu mai mare decat laptele si cateva vitamine din complexul B, fiind cunoscuta ca remediu pentru cresterea fertilitatii. De asemenea are abilitatea de a spori masa musculara si forta. - Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.

- Guarana (Paullinia Cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay.

Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame. Extractul de guarana este benefic si in artrite sau pentru ameliorarea epuizarii de dupa petreceri.

Afectiuni si simptome unde este indicat

Vital Man:

Mod administrare Vital Man:

Dimineata-Pranz-Seara

Adult (18-50 ani) - preventiv

Anti-perspirant

Apetit sexual (crestere)

Depresie

Diuretic in af. renale/ prostata

Hormoni (reglare)

Impotenta, probleme de erectie

Infectii urinare

Prostatita

Sterilitate (tratament)

Stres

1-0-0

1-1-0

1-1-0

1-0-0

1-1-0

1-0-0

1-1-0

1-0-1

1-0-1

1-0-0

1-0-0


Administrare Vital Man:

Un flacon Vital Man contine 60 de tablete, se administreaza 1-2 tablete zilnic, inainte de masa (dimineata/pranz sau dimineata/seara)

O tableta Vital Man contine (mg):

- Ginseng siberian ...............100.00

- Liriozoma ..........................100.00

- Damiana ............................50.00

- Yohimbina.......................... 50.00

- Urzica .................................50.00

- Extract de Guarana............ 50.00

- Boabe de Catuaba............. 100.00

- Radacina de Sarsaparilla.... 25.00

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne