Vital Woman Afisare la marime maxima

Vital Woman

Vital Woman este un produs natural special creat pentru a imbunatati starea generala a femeii, ridicand libidoul, starea de spirit, puterea fizica, starea de prezenta, feminitatea. Substantele sale actioneaza pe mai multe nivele - in plan fizic, energetic si spiritual - si confera acele atrtibute si resurse de care orice femeie moderna are nevoie in viata de zi cu zi.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

68,97 lei

femeie

Vital Woman este un produs naturist conceput in special pentru femei care prin substantele sale active induce confortul fizic si psihic, creste apetitul sexual, imbunatateste performanta sexuala la femei, trateaza frigiditatea, are actiune benefica asupra uterului si asupra functionarii ovarelor, trateaza dereglarile de ciclu menstrual si sterilitatea, asigura un echilibru somato-functional in toate perioadele hormonale ale femei.

COMPONENTELE VEGETALE ale produsului natural pentru sanatate Vital Woman de la Calivita au numeroase substante active care actioneaza la nivel molecular, biochimic si biofizic. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie. Astfel:

- Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului si asupra activitatii sistemului nervos central.

- Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau bogat in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigura confort psihic, este usor afrodisiac si diuretic. Este util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe. - Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.

maca- Maca (Lepidium Meyenii) creste libidoul si poate avea efecte pozitive in caz de infertilitate.

 

 

 

 

 

 

suma- Suma (Pfaffia Paniculata) actioneaza benefic in organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta, apetitului sexual.

- Saw Palmetto (Palmierul pitic) ajuta la ameliorarea infectiilor urinare, ajuta la urinarea normala si scaderea simptomelor urologice; scade nivelul de dihidrotestosteron.

- Unicornul (Aletris Farinosa) contine saponina cu efect estrogen, precum si o substanta care intareste uterul, influentand favorabil in diverse perioade hormonale starea psihica a femeilor.

 

 

guarana- Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. Guaranina este principala substanta biologic-activa din guarana. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Vital Woman

Mod administrare Vital Woman

Dimineata-Pranz-Seara

Adult (18-50 ani) - preventiv

Anti-perspirant

Crestere apetit sexual

Depresie

Diuretic in afectiuni renale

Edeme

Fertilitate

Frigiditate

Reglare Hormonala

Infectii urinare

Menopauza

Menstruatii neregulate

Sindrom premenstrual

Stres

Vaginita distrofica

1-0-0

1-1-0

1-0-0

1-0-0

1-1-0

1-1-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-0

0-0-1

 

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne