Natural HGH Support Afisare la marime maxima

Natural HGH Support

Supliment alimentar 100% natural cu aminoacizi, extracte vegetale, lecitina, vitamine si crom, care sprijina in mod natural secretia de hormon de crestere la copii si incetinesc procesele de imbatranire la adulti.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

106,15 lei

Hormonul de crestere (engl. HGH Human Growth Hormon) este principalul hormon responsabil cu cresterea in cazul tuturor mamiferelor (incluzand si omul) si este asociat cu regularizarea unor procese metabolice, cum ar fi anabolismul si lipoliza. HGH este un hormon endocrin produs de glanda pituitara (sau hipofiza) din creier.

Secretia hormonului urmeaza un ritm circadian, fiind secretat in 6-12 pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretata in timpul primelor ore de somn adanc, in general in orele din miezul noptii. Secretia HGH scade odata cu inaintarea in varsta-fenomen cunoscut sub denumirea de somatopauza. Odata cu acest declin debuteaza simtomele imbatranirii. De fapt, organismul unei persoane de 60 de ani produce doar o patrime din cantitatea de la 20 de ani. Unul dintre cei mai cunoscuti gerontologi contemporani, dr. Vladimir Dilman de la Institutul de Oncologie din St. Petersburg, a emis Teoria neuro-endocrina a imbatranirii. Profesorul considera ca sistemul neoroendocrin este constituit dintr-o vasta retea de substante chimice care actioneaza sinergic pentru reglarea proceselor din organism. Iar acest sistem este controlat de hipotalamus parte a creierului, cu rol important in reglarea superioara a functiilor vegetative ale organismului, care esta in stransa corelatie cu hipofiza.

Prin compozituia sa naturala Natural HGH Support este un supliment care stimuleaza secretia naturala a hormonului de crestere. In locul hormonilor sintetici de crestere, compusul contine substante nutritive importante in stimularea glandei pituitare pentru secretia hormonului de crestere. Gasim in compozitia produsului: arginina, lizina, glicina, ornitina, glutamina, GABA (neurotransmitator) care actioneaza sinergic cu vitamina C si B6, lecitina, crom chelatat si extract de Vicia Faba Major.

Acidul gama-aminobutiric (GABA) face parte din grupa aminoacizilor fiind unul dintre cei mai importanti neurotransmitatori ai creierului. Are rol in inducerea relaxarii si a somnului. Din numeroase studii efectuate despre GBA reiese ca acesta reduce activitatea neuronilor prevenuind astfel suprasoliciatarea lor. Are rol in stimularea cresterii secretiei hormonului de crestere de catre glanda pituitara anterioara printr-un mecansim complex. La procesele biochimice se alatura si nenumarati hormoni si subtante considerate hormoni ca de exemplu somatocrinina, factori de crestere inrudit cu insulina ILGF-1, somatomedina etc.

L-dopa este un precursor al hormonilor neurotransmitatori ca dopamina, epinefrina si noreprinefrina. Acesti hormoni au rol in stimularea secretiei de HGH. Vicia Faba Major este o planta cu continut bogat de L-dopa. In secretia de HGH contribuie si aminoacizii L-arginina, L-glicina si L-ornitina. S-a demonstrat ca L-arginina actioneaza mai bine impreuna cu L-lizina. In urma studiilor s-a demonstrat ca prin combinarea L-lizinei cu o forma a L-argininei denumita piroglutamat de L-arginina creste de cateva ori eficienta L-argininei.

Vitminele B6 si C sensibilizeaza receptorii periferici de HDH din tesuturile respective.

Cromul din compusul Natural HGH Support participa la metabolizarea lipidelor si glucidelor generand astfel energie. Substantele enumerate mai sus au actiune eficienta in combinatia din acest supliment dar si separat. Impreuna au actiune sinergica asupra secretiei intermitente a hormonului de crestere avand efect puternic stimulant asupra secretiei acestuia in timpul noptii sau ziua, in timpul odihnei.

Lecitina scade nivelul colesterolemiei prin transformarea lipidelor din sange intr-o forma hidrosolubila, putand astfel fi mai usor eliminate din organism. Mentine astfel elasticitatea vaselor sanguine si normalizeaza, pe termen lung, tensiunea arteriala si functiile cardiovasculare, curata peretii vasculari si intareste musculatura inimi. Lecitina are si rolul de a fortifica sistemul nervos, imbunatatind memoria si capacitatea de concentrare.
Atentie

  • Nu se recomanda utilizarea produsului de catre persoanele care sufera de diabet (deoarece hormonul de crestere secretat de organism are efect contrar insulinei).
  • Totodata este interzisa folosiea produslui de catre persoanhele cu tulburari hormonale.Un flacon de Natural HGH Support (preperat natural cu aminoacizi, extract vegetal, lecitina, vitamine si crom) are 90 de tablete .

O tableta contine:

Piroglutamat de L-arginina....................133,33 mg
L-lizina HCI............................................100,00 mg
GABA...................................................100,00 mg
Extract de Vicia Faba Major.................83,33 mg
L-ornitina HCI........................................66,66 mg
Lecitina.................................................61,66 mg
Vitamina C............................................40,00 mg
L-glicina................................................16,66 mg
Vitamina B6...........................................2,00 mg
Crom.....................................................4,00 mg

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne