Shark Aid Afisare la marime maxima

Shark Aid

Produsul Shark Aid pe baza de cartilaj de rechin este util persoanelor care sufera de o afectiune tumorala la stomac datorita proprietatilor de inhibare vasculara manifestate de proteinele din compozitie in contact direct cu tesutul fragil al unei tumori in dezvoltare.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

119,13 lei

Cartilajul de Rechin - este recunoscut faptul ca rechinul este una din cele mai vechi vietuitoare pe scara filogenetica, o adevarata "fosila vie", avand o morfologie nemodificata de 400 de milioane de ani.Rechinii sunt vietuitoare cu o constitutie simpla, al caror organism este adaptat la maximum pentru supravietuirea in conditii foarte dificile. Tesutul cartilaginos este reprezentativ in cadrul scheletului, totalizand 6-8% din greutatea corporala. De asemenea, rechinii poseda si un sistem imunitar deosebit de eficient. Rechinii nu dorm niciodata. in patologia rechinului nu se intalnesc deloc tumorile maligne. Fiind considerat de catre oceanologi un organism perfect, pe buna dreptate se pune intrebarea "in ce consta secretul rechinilor?". Intr-un studiu publicat in 1983, doi cercetatori renumiti de la Massachusetts Institute of Technology au demonstrat ca in Shark Aid se afla substante care inhiba dezvoltarea retelei sangvine ce asigura nutritia tumorilor, impiedicand astfel proliferarea lor. William Lane, un cunoscut cercetator american al vietii marine si un adept al alimentatiei sanatoase, a publicat in 1993 o carte cu titlul "Rechinii nu se imbolnavesc de cancer", in care a adunat laolalta toate cunostintele existente in prezent pe aceasta tema. Biochimistul Carl Luer din Sarasota - Florida a descoperit in Shark Aid 6-7 tipuri de proteine care inhiba dezvoltarea retelei vasculare, actionand ca substante antiangiogenetice. Dr. Patricia D'Amore a studiat rolul hotarator al retelei vasculare in dezvoltarea tumorilor metastatice, fapt confirmat si de un grup de medici din Boston, precum si de dr. Noel Weidner printr-un studiu publicat in 1991 in revista "The New England Journal of Medicine". in cartea sa, dr. Lane subliniaza rezultatele incurajatoare obtinute prin introducerea cartilajului de rechin in terapia bolnavilor de cancer din Costa Rica si Mexic. Dr. Prudden, unul dintre pionierii cercetarilor in acest domeniu, a descoperit ca anumite glucide ce intra in compozitia Shark Aid, denumite mucopolizaharide, au, pe langa rolul imunomodulant si un efect antiinflamator Dr. Serge Orloff, specialist reumatolog de la Institutul Jules Bordet din Bruxelles a administrat Shark Aid in tratamentul bolnavilor cronici, tentativa soldandu-se cu rezultate deosebit de favorabile.

Care sunt cele mai importante beneficii ale produslui SharkAid de la Calivita?shark aid

Imunitate - Datorita mucopolizaharidelor din compozitie cartilajul de rechin are efect de ridicare a imunitatii prin productia crescuta de de anticorpi si regenerare si inmultire leucocitara.

Antitumoral si anticancerigen - In contact direct cu o tumora vascularizata (precum in cazul cancerului de stomac), cartilajul de rechin se poate dovedi un adjuvant important in tratamentul anti-tumoral. De ce? Fiindca odata cu formarea tumorii, are loc angiogeneza sau neo-vascularizatia: crearea si dezvoltarea retelei sanguine a tesutului tumoral. Reteaua sanguina a unei tumori este mai fragila decat o retea sanguina normala, de aceea, proteinele din cartilajul de rechin in contact cu vascularizatia tumorala inhiba formarea de noi vase de sange si pot duce la necrozarea tumorii. Prin inhibitia angiogenezei, cartilajul de rechin previne totodata formarea de metastaze (diseminare tumorala).

Boli osteo-articulare - In aceste afectiuni are loc o hipervascularizatie care favorizeaza distrugerea cartilajelor si articulatiilor. Cartilajul de rechin - prin mucopolizaharidele din compozitie - participa la regenerarea cartilajelor, reduce inflamatia si durerea, reda mobilitatea articulara si inhiba vasularizarea locala in artrita, artroza, reumatism. Mucopolizaharidele sunt lubrifianti naturali ai articulatiilor, constand in: colagen, acizi aminati, glucozaminsulfat, condroitinsulfat.

In osteoporoza - Cartilajul de rechin ajuta prin continutul ridicat de calciu si fosfor la regenerarea tesutului osos.

In retinopatia diabetica - Ca imunomodulant si antiinflamator diminueaza durerile, tulburarile de vedere se calmeaza, iar simptomele apar din ce in ce mai putin.

In astm bronsic - Cartilajul de rechin stimuleaza imunitatea generala a organismului, dar si pe cea pulmonara si are efect antiinflamator pentru bronhii.

La menopauza - Un produs naturist cu cartilaj de rechin este o sursa naturala de proteine, carbohidrati si minerale necesare organismului, de aceea este recomandat femeilor aflate la menopauza.

 

Recomandat pentru sportivi - Contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare, are efect pozitiv asupra fiziologiei cartilajelor si articulatiilor.

Un flacon de Shark Aid are 90 de tablete, se administreaza cate doua capsule de trei ori pe zi sau dupa recomandari.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Shark Aid - cartilaj de rechin

Mod administrare Shark Aid

Dimineata-Pranz-Seara

Afectiuni articulare degenerative

Antiinflamator

Antitumoral

Artroza

Cancer de colon

Cancer la plaman

Cancer mamar

Cancer de prostata

Cancer la stomac

Coxartroza

Fibron uterin

Guta

Hemoptizie

Leucemie

Mononucleoza

Osteoporoza

Persoana in varsta - preventiv

Poliartrita reumatoida

Psoriazis

Reumatism

Spondilita anchilopoietica

Spondiloza

Tumori

1-1-1

2-2-2 o luna, apoi 1-1-1

3-3-3 timp de 3 luni, apoi 2-2-2

3-3-3 o luna, apoi 2-2-2, 

3-3-3 timp de 3 luni, apoi 2-2-2

3-3-3 timp de 6 luni, apoi 2-2-2

3-3-3 timp de 6 luni, apoi 2-2-2

3-3-3 timp de 6 luni, apoi 2-2-2

2-2-2

2-2-2

3-3-3 timp de 3 luni, apoi 2-2-2

1-1-0

2-2-2

2-2-2

2-2-2

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

3-3-3

 

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne