Mega Q Protect Afisare la marime maxima

Mega Q Protect

Mega Q Protect este un produs naturist complex, a carui compozitie inglobeaza numeroase principii active din plante menite sa ridice tonusul cardio-vascular si cerebral, sa optimizeze calitatea si rezistenta peretelui vaselor sanguine.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

110,55 lei

Mega Q Protect  al firmei Calivita International este un produs unic, de cea mai înaltă calitate, special conceput pentru sprijinirea protecţiei antioxidante, ale cărui ingrediente atent selecţionate sprijină eficient funcţionarea sănătoasă a organismului. Principalele ingrediente ale acestui produs sunt diferite palnte, Ginkgo biloba, ceai verde, afine, cu proprietăţi antioxidante cunoscute dar care au şi alte efecte benefice asupra organismului. Produsul conţine şi vitamine şi oligoelemente care intensifică efectul antioxidant, dar au şi efecte specifice benefice asupra sănătăţii organismului uman.

mega protect 4 life

Mega Q Protect  este un preparat care combina cei mai puternici antioxidanti din lume intr-o singura tableta, pentru a ajuta la imbunatatirea circulatiei, incetinirea procesului de imbatranire, precum si la prevenirea a numeroase boli, de la circulatia periferica problematica pana la boli cancerigene si chiar boala Alzheimer.

Mega Protect 4 Life reduce drastic efectele secundare ale stilului de viata modern (si adesea nesanatos) la nivelul organelor vitale si mai ales al creierului si minimizeaza efectele factorilor nocivi precum: descarcarile de hormoni stresori in corp (cu efecte oxidative, imunitare, circulatorii si cancerigene), radiatiile si poluarea, substantele cancerigene din alimente.

La baza acestui produs deosebit de eficient se afla o serie de compusi renumiti pentru proprietatile lor terapeutice: lycopen-ul, glutationul redus, L-cisteina, conezima Q10, zinc, magneziu, acid alfa-lipoic, extract de ceai verde, afine si Ginkgo Biloba.Care sunt principalele beneficii ale produsului Mega Q Protect 

-Imbunatateste circulatia sangelui datorita extractului de Gingko biloba Mega Q Protect imbunatateste calitatea circulatiei cardio-vasculare si periferice si in acelasi timp intareste membranacelulelor sanguine.

-Impiedica instalarea arterosclerozei

-Intarzie efectele nedorite ale imbatranirii, prin intermediul antioxidantiilor foarte puternici pe care ii incorporeaza fiecare capsula

-Inhiba celulele cancerigene( atat lycopenul cat si glutationul redus sunt renumite sunt renumite pentru efectele lor de prevenire a bolilor canceroase.

-Stimuleaza sistemul imunitar si imbunatateste capacitatea organismului de a lupta cu bolile si afectiuniile de natura imunologica.

-Previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor , cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta a glutationului pe care il contine :leaga poluantii toxici si carciogenii din ficat (lucru deosebit de important la alcolici si fumatori), transformandui din substante liposolubiile in componente hidrosolubiile eliminabile pe cale urinara.

-Imbunatateste functiile metabolice , fapt de mare ajutor in special persoanelor mai in varsta sau tensionate deoarece favorizeaza eliminarea toxinelor acumulate pe baza de  stres , oboseala sau mediu nociv.

-Incetineste procesul de imbatranire celulara in special datorita continutului de coenzimea Q 10.

-Reduce considerabil stariile de oboseala si stimuleaza imunitatea pasiva.

-Reduce riscul aparitiei cataractei datorita glutationului , licopenului, afinelor , betacarotenului, vitaminei C pe care le are in compozitie;cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului, iar aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea de glutation.


Vitamina C
este un nutrient esenţial vieţii, solubil în apă, implicat în producţia de glucocorticosteroizi şi de anumiţi neurotransmiţători (substanţe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic şi al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi şi a nitrozaminelor, în reacţii imunologice, care facilitează absorbţia fierului la nivelul tubului digestiv.

Ascorbil palmitat este un ester format din acid ascorbic şi acidul palmitic creând o formă de vitamina C liposolubilă, folosită ca sursă de vitamina C dar şi ca antioxidant

L-cisteina este un aminoacid neesenţial biosintetizat de organismul uman, dar deşi clasificată astfel poate fi esenţială pentru nou-născuţi, persoanele în vârstă, şi persoanele cu anumite boli metabolice sau care suferă de sindrom de malabsorţie, este folosită pentru proprietăţile sale antioxidante.

Vitamina E, (tocoferolul), antioxidant puternic, este un aliat important în lupta organismului împotriva radicalilor liberi şi a efectelor poluării mediului înconjurător. Vitamina E este solubilă în grăsimi, este depozitată în ficat, în ţesutul adipos, inimă, muşchi, testicule, uter, sânge, în glandele pituitară şi suprarenale. Vitamina E este formată din opt compuşi numiţi tocoferoli -alfa, beta, gamma, delta, epsilon, zeta, eta şi theta. Dintre aceştia cel mai activ şi cel mai eficace este alfa-tocoferolul. Vitamina E (tocoferolul) care aparţine grupului vitaminelor liposolubile, are numeroase efecte fiziologice benefice. Protejază acizii graşi polinesaturaţi împotriva radicalilor liberi,oxidarii, ajutând astfel la menţinerea funcţionarii normale a celulelor, a vitaminei A, seleniului, a doi aminoacizi cu sulf, şi a unor componenţi ai vitaminei C. O singură moleculă de vitamina E reuşeşte să protejeze 200 molecule de acizi graşi.

L-glutation este o tripeptidă careconţine o legatură între grupul de amine de cisteină si grupul carboxil de glutamat al lanţului lateral. Este un antioxidant important, un detoxifiant, ajută la producerea protecţia şi repararea ADN-ului, fiind un ajutor important pentru sistemul imunitar. Glutationul se gaseşte în fiecare celulă din corp, în concentraţie mai mare în inimă, muşchi şi ficat. Este util ca tratament adjuvant în tratamentul cancerului, mărind efectul chimioterapiei.

Ginkgo (Ginkgo biloba, xing yin, icho sau ginnan, arborele părului fetei) este un copac unic, fiiind clasificat în propria divizie Ginkgophyta, cu singura clasă Ginkgoopsida, ordinul Ginkgoales, familia Ginkgoaceae, genul Ginkgo fiind singura specie din acest ordin, este cel mai vechi arbore viu, considerat o adevărată „fosilă vie”. S-a dezvoltat cu 200 milioane de ani în urmă în epoca dinozaurilor, fiind răspâdit mai ales în Asia, America de Nord şi Europa, dar a dispărut ulterior ca urmere a cataclismelor naturale, dinozaurilor şi reptilelor uriaşe care au contribuit la dispersia seminţelor. În prezent creşte în sălbăticie doar în două zone mici în provincia chineză Zhejiang în Mu Tian Shan Reserve, fiind plantaţi şi păstraţi în mânăstirile şi grădinile templelor din China. Au supravieţuit datorită rezistenţei lor deosebite la frig, insecte, ciuperci, bacterii şi virusuri, copacul ginkgo se adaptează bine la soluri poluate, spaţii închise, mediul urban. Au o longevitate deosebită, unele exemplare având peste 2500 de ani.

Beta-Carotenul este forma de provitamina A care se găseşte în plante şi care este descompusă formând retinal (retinaldehidă) care este redus reversibil în retinol vitamina A În alimente au fost identificate cel putin zece varietăţi de provitamine (caroteni) dar cel mai reprezentativ este Beta-Carotenul care ajunge în organism prin aport alimentar (sau ca supliment alimentar) şi este transformat de organism în vitamina A în funcţie de necesitati.

Coenzima Q10 este o substanţă prezentă în toate celulule organismului şi este indispensabilă desfăşurăriii normale a proceselor biologice şi biochimice, datorită rolului major deţinut în transportul energiei necesare celulelor. Coenzima Q10 a fost descoperită în 1957 de Frederick Crane de la Enzime Research Center din cadrul Universităţii Wisconsin, prin izolarea acesteia din inimă de bou, iar patru ani mai târziu Peter D. Mitchell a explicat mecanismul prin care coenzima Q10 produce energie la nivel celular şi în 1978 a câştigat Premiul Nobel pentru această descoperire.

Zincul este unul dintre cele mai importante oligoelemente, găsindu-se în fiecare celulă a organismului, dar acesta nu dispune de un depozit important de zinc care să poată fi utilizat în caz de deficienţă. Avem aşadar nevoie de un produs modern, natural, care să ne ajute atunci când este nevoie.În organism zincul se gaseşte într-o cantitate mică de, 2-3 grame, care este folosită de organism şi trebuie completată prin aportul zilnic prin alimentaţie sau suplimente nutritive cu conţinut de zinc. Zincul acţionează în organism ca un veritabil „ agent de circulaţie”. Controlează şi reglează procesele metabolice, activitatea enzimelor şi menţine integritatea celulelor. Intră în componenţa a mai mult de 70 de enzimele de importanţă vitală care catalizează numeroase reacţii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor până la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual). Este constituentul esenţial al enzimelor care protejază organismul împotriva efectelor adverse ale radicalilor liberi.

Licopina (licopen) este un carotenoid ce se găseşte în concentraţii mari în tomate, sucul de roşii conţine cantităţi importante de licopină, fiind un antioxidant important. Se găseşte ţi în alte fructe şi legume de culoare roşie, morcovi, pepeni verzi, papaya. Chiar dacă nu este un nutrient esenţial pentru om totuşi licopenul absorbit din stomac şi transportat în sânge de lipoproteine se acumulează în ficat, glandele suprarenale şi testicole, având proprietăţi antioxidante şi efecte benefice în ameliorarea bolilor cardiovasculare, cancer, diabet, osteoporoză.

Afinele negre (Vaccinium myrtillus) sunt fructe cu cele mai mari cantităţi de substanţe antioxidante, localizate în pigmentul colorat al fructului. Ele îmbunătăţesc activitatea cerebrală, prevenind pierderea memoriei de scurtă durată (semn de îmbătrânire), îmbunătăţesc vederea pe timp de noapte, sunt o sursă bogată de vitamina C şi de fibre. Au rol în prevenirea bolilor cardiovasculare, de ochi, diabet, cancer.

În medicina populară, frunzele au fost folosite pentru tratarea bolilor gastro-intestinale.

Manganul este un element chimic care se găseşte în natură în stare liberă deseori în combinaţie cu fierul şi în mai multe minerale, iar ionii de mangan apar ca si cofactori pentru o serie de enzime. Manganul este un microelement esenţial în toate formele de viaţă. Clasele de enzime care au manganul ca şi cofactor sunt foarte largi şi includ oxidoreductazele, transferazele, hidrolazele, liazele, izomerazele, ligazele, lecitinele şi integrinele.

Retinolul, forma dietară a vitaminei A, este o vitamină liposolubilă, antioxidantă, cu rol important în vedere şi în creşterea oaselor. Aportul de retinol în organism se face sub două forme : din surse animale (lapte şi ouă) sub formă de retinil esteri din a căror hidroliză rezultă retinolul şi sub formă de carotenoizi din plante(morcovi, spanac) care sunt descompuşi formând retinal (retinaldehidă) care este redus reversibil în retinol sau ireversibil în acid retinoic.

Acidul alfalipoic, denumit şi acid tioctic, este un puternic antioxidant, mai puternic de 40-60 ori decât vitamina E şi are proprietatea de a regenera antioxidanţii, ajută la producerea de energie ATP în mitocondrii prin oxidarea acidului piruvic şi alfa-cetoglutamic, reduce stresul oxidativ. Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Seleniul este un oligoelement cu un efect antioxidant puternic care protejază organismul împotriva radicalilor liberi, care are un rol important şi în funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar.Seleniul a fost descoperit de Jons Berzelius în 1817, iar denumirea sa derivă de la cuvântul grecesc „selene”, care face referire la culoarea sa alb pal. Multă vreme a fost considerat un compus toxic dar cercetările stiinţifice din ultimele decenii au demonstrat că este un element indispensabil pentru nutriţie, care optimizează sănătatea organismului.

Accident vascular - preventiv
Accident vasc - trat de la a 21-a zi
Acufene
Adolescent (14-18 ani) - preventiv
Adult (18-50 ani) - preventiv
Afectiuni cardiace
Alergie
Antioxidant
Antiseptic pulmonar
Aparat cardiovascular
Aparat respirator
Apetit sexual (crestere)
Ateriopatie obliterana
Atentie
Ateroscleroza maculara (la ochi)
Avort - prevenire
Boala Alzheimer
Boala Bilebrand
Calmant pentru dureri
Cardiopatie ischemica
Cataracta
Carcei
Circulatie sanguina (imbunatatire)
Comotie cerebrala (prevenire)
Degeraturi
Exoftalmie
Fertilitate
Guta
Hemoroizi
Hipertensiune arteriala
Hipertiroidie
Hipotiroidie
Impotenta
Infarct miocardic (prevenire)
Insuficienta cardiaca
Inteligenta (ridicare coeficient)
Intoxicatie cu gaze esap. si fum
Memorie (imbunatatire)
Menstrautii neregulate
Migrene
Oboseala
Persoana in varsta - preventiv
Picioare reci
Plagi (vindecare)
Polineuropatii
Pre si postoperator
Rinita alergica
Spondiloza
Senilitate (tratament)
Trombofeblita
Ulcer varicos
Varice
Vasodilatator
Vedere (tulburari)
Zona Zoster

1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
2 tablete la nevoie
1-1-0
1-1-0
1-1-0
(2-1-0) 10 zile, apoi (1-1-0)->
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
2 tablete la nevoie
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0

 

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne