Resveratrol Plus Afisare la marime maxima

Resveratrol Plus

Resveratrolul este cel mai puternic antioxidant descoperit pana astazi, fiind de 50 de ori mai puternic decat vitamina C si vitamina E la un loc. Principala substanta activa din Resveratrol PLUS este chiar resveratrolul, care a fost suplimentat cu extract din samburi de struguri si coenzima Q10, protejeaza inima si ofera energie organismului.

Mai multe detalii

99 bucati in stoc

131,23 lei

Prelungirea vieţii a reprezentat una din preocupările principale ale omenirii de sute de ani. În Evul Mediu, oamenii au fost intrigaţi de faptul că durata de viaţă a călugărilor o depăşea pe cea a călugăriţelor. În sfârşit, la începutul anilor 1990, datorită exemplului francezilor, oamenii de ştiinţă au venit cu un răspuns: francezii se bucură de o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă decât persoanele din alte ţări cu un nivel asemănător de dezvoltare datorită consumului moderat de vin, nu predispoziţiei genetice.

Resveratrolul (3,5,4 –trihydroxy-trans-stilbene), un phytoalexin, o substanţă activă conţinută în strugurii roşii, afinele, rodiile, este o substaţă chimică produsă în mod natural de multe plante atunci când sunt atacate de agenţi patogeni cum ar fi bacteriile şi ciupercile. "Alexin" provine din limba greacă având semnificaţia de a para sau a proteja.

Resveratrolul se găseşte sub două forme izomerice: cis-Z şi trans-E, izomerul trans poate suferi o izomerizare în forma cis atunci când este încălzit sau expus la radiaţii ultraviolete. Resveratrolul este o moleculă foarte uşor oxidabilă prin expunerea la lumină, căldură şi oxigen, dar trans resveratrolul poate suporta o uşoară oxidare la o atmosferă normală şi la temperatura camerei. Trans resveratrolul sub formă de pulbere este stabil până la 75% umiditate şi 40 grade Celsius

resveratrol plus

Vinul roşu conţine resveratrol, dar cantitatea conţinută depinde de mai mulţi factori: locul unde a crescut viţa de vie, momentul în care au fost culeşi strugurii, clima, etc. Cea mai mare cantitate de resveratrol o conţin strugurii din specia St. Laurent şi Pinot Noir.

Cercetările au dovedit că resveratrolul este cel mai puternic antioxidant, de 4-5 ori mai puternic decât beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decât vitamina E şi de 20 de ori mai puternic decât vitamina C. Resveratrolul este mai puternic decât vitamina E în protecţia împotriva oxidării LDL (lipoproteine cu densitate scăzută), un proces legat de apariţia afecţiunilor cardiovasculare.

Are acţiune benefică şi asupra persoanelor perfect sănătoase deoarece intensifică metabolismul, ajutând la pierderea greutăţii corporale, îmbunătăţeşte răspunsul autoimun şi performanţele cardiovasculare.

Extractul de sâmburi de struguri este un antioxidant puternic cu un conţinut ridicat de picnogenoli (al doilea antioxidant exogen după resveratrol), care conţine un complex de bioflavonoide exprimate în picnogenoli.

Extractul din sâmburi de struguri este un antioxidant puternic, cu un conţinut ridicat de picnogenoli (al doilea antioxidant exogen ca forţă după resveratrol) care conţine un complex de substanţe (bioflavonoide) exprimate în picnogenoli. Asigură nutriţia ţesuturilor prin îmbunătăţirea circulaţiei şi oxigenarea acestora. Reduce vâscozitatea sângelui şi fragilitatea capilarelor.

struguri

Coenzima Q10 completează efectul celor două substanţe amintite, asigurând procesele de producere a energiei la nivel celular şi susţinând funcţionarea sănătoasă a inimii. Resveratrol PLUS, fabricat de CaliVita, este un supliment alimentar care conţine antioxidanţi speciali şi foarte eficienţi, care oferă protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, pot încetini procesul de îmbătrânire, sprijină funcţionarea adecvată a sistemului cardiovascular şi participă la procesele de producere a energiei la nivel celular. Deci, se recomandă tuturor persoanelor care îşi doresc o viaţă mai sănătoasă şi plină de energie.

Resveratrolul actioneaza pozitiv asupra celulitei dar si asupra intregii sanatati, avand mai multe efecete foarte importante la nivelul organismului:

- Resveratrol are un puternic caracter antioxidant;

- Resveratrolul are un important efect anti-imbatranire;

- Resveratrolul creste nivelul energiei in corp;

- Resveratrolul creste viteza metabolismului;

- REservetrolul sprijina functionarea sanatoasa a sistemului cardio-vascular

- Resveratrolul are efecte citostatice si poate fi utilizat cu succes in preventirea oricarui tip de cancer, mai ales in cancerul mamar; - Resveratrolul intareste peretii vaselor prevenind fragilitatea vasculara;

- Resveratrol poate fi utilizat cu succes si in perioadele de recuperare si convalescenta;

- Resveratrol produce o usoara vasodilatatie imbunatatind fluxul sanguin in organism;

- Resveratrol sporeste fertilitatea;

- Resveratrolul impiedica oxidarea LDL-ului (colesterolul rau)

- Resveratrol scade nivelul sanguin al colesterolului totoal si al trigliceridelor;

- Resveratrol poate inhiba evolutia sau dezvoltarea melanomului malign;

- Resveratrolul previne si combate osteoporoza;

- Resveratrolul stimuleaza lipoliza, adica mobilizarea grasimilor din depozite si arderea acestora;

- Resveratrolul inhiba lipogeneza, adica formarea depozitelor grase;

- Resveratrolul topeste celulita si intareste reteaua de colagen subcutanata, avand efecte tonice asupra pielii;

- Resveratrolul imbunatateste functia cerebrala;

 

O capsula de Resveratrol Plus  contine:

- Extract de resveratrol (50% transresveratrol) ... 100,0 mg
- Extract din samburi de struguri ... 50,0 mg
- Coenzima Q10 ... 20,0 mg


Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne