Iron Plus Afisare la marime maxima

Iron Plus

Iron Plus este un supliment natural cu fier, a carui menire este sa completeze carentele care apar fie in urma pierderii de sange (hemoragiilor din diferite afectiuni sau factorului Von Willebrand), proceselor de demineralizarizare (anemiei feriprive instalate pe fond nervos, hormonal, imunitar).

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

39,93 lei

Fierul este unul din elementele indispensabile vietii, fiind absolut necesar pentru sinteza hemoglobinei din eritrocite (globulele rosii), a mioglobinei din celulele musculare si a unor enzime esentiale.

Fierul nu este sintetizat in organism si de aceea este necesar un aport exogen corespunzator, realizat atat prin consumul unor alimente cu continut bogat in fier (din care doar 2-10% se absoarbe), cat si prin utilizarea suplimentelor alimentare.

Fierul este necesar in procesele de oxido-reducere, de acest element depinzand in cea mai mare masura cantitatea de oxigen care ajunge la creier, inima, ficat, musculatura si la alte tesuturi. Fierul contribuie la dezvoltarea fizica generala, la stimularea imunitatii si ameliorarea semnelor de oboseala. Este utilizat in profilaxia si tratamentul anemiei provocate de carenta de fier si ajuta la regenerarea epidermei.

Femeile pierd in fiecare luna de doua ori mai mult fier decal barbatii. Organismul gravidei necesita, de asemenea, o cantitate dubla de fier. In general, necesarul zilnic de fier al femeilor este de 15 mg, dar, in cazul gravidelor si al mamelor care alapteaza, aceasta cantitate ajunge pana la 50 mg. O alimentatie rationala contine circa 6 mg de fier la 100 de calorii, fiind astfel imposibil ca o gravida sa consume zilnic o cantitate de alimente capabila sa-i asigure necesarul zilnic de fier. 10-50% dintre sugari, copii, adolescenti, gravide, femei in varsta si sportive prezinta carente de fier. La copii, semnele carentei de fier se manifesta initial prin scaderea capacitatii de concentrare si a memoriei, ducand la reducerea treptata a nivelului intelectual.

Carenta de fier poate determina, de asemenea, fragilitatea parului si a unghiilor, descuamarea tegumentelor, stari de oboseala si ameteli. Un aport suplimentar de fier este necesar si la persoanele care consuma cantitati mari de cafea si ceai. Capacitatea de absorbtie a fierului de catre organism este diminuata de fosfolipidele din oua si de fitatii din graul macinat.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Iron Plus - supliment de fier

Mod administrare Iron Plus

Dimineata-Pranz-Seara

Anemie

Anemie feripriva

0-0-1

0-0-1

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne