ZenThonic Afisare la marime maxima

ZenThonic

Zen Thonic este un produs naturist modern si deosebit de complex prin puterea de actiune data de substantele numite "xantone" continute in extractul din fructul tropical Mangosten. Actiunea lor primordiala este protejarea celulelor de aberatii, distrugeri si mutatii, cu actiune benefica imediata in sfera tumorilor, carcinoamelor, metastazelor, a sistemului nervos si imunitar.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

192,72 lei

ZenThonic lichid contine o combinatie patentata de extracte din fructe, cu efecte extrem de benefice asupra sanatatii organismului.

Datorita extractului natural din mangosteen, afine, cirese, mere, zmeura, struguri rosii, pere, merisor, siropul Zenthonic are proprietati curative si de prevenire in numeroase boli si afectiuni, actionand excelent la nivelul sitemului imunitar, cardivascular dar si nervos. Care sunt fructele din compozitia Zenthonic si la ce ajuta acestea?

Principalul ingredient din compozitia Siropului Zenthonic este fructul Mangosten.

Foarte gustosul mangosten a fost consumat timp de secole ca aliment si utilizat ca alifie în Asia de Sud-Est, India si în diferitele culturi din insulele Pacificului.

Cercetătorii au descoperit de ce este atât de eficient mangostenul în lupta împotriva bolilor si restabilirea stării de sănătate abia in ultimii 35 de ani.

Zenthonic

Mangostenul (miez si coajă) contine peste 40 de componente biologice active, numite xantone.

Xantonele aflate si in Zenthonic sunt cheia în lupta împotriva radicalilor liberi si a inflamtiilor: Aceste xantone sunt antioxidanti foarte puternici care dispun de caracteristici antiinflamatorii foarte eficiente.

Mod de administrare ZenTonic:2-6 linguri pe zi sau in functie de recomandari.

Un bidon de sirop ZenThonic contine 946  ml (aprox. 1 litru) de sirop concentrat

 

Afectiuni si simptome unde este indicat
Zen Thonic

Mod administrare ZenThonic

Dimineata-Pranz-Seara

Adolescent - tonifiant la pub.

Adult - preventiv

Anti-inflamator

Antioxidant

Antitumoral

Aparat cardiovascular

Atentie

Ateroscleroza

Bioritm

Boala Alzheimer

Calculi biliari

Calculi renali

Copii 2-14 ani dezv. armon.

Cancer - prevenire

Cancer de colon

Cancer de ficat

Cancer de piele

Cancer de vezica

Cancer la plamani

Cancer la prostata

Cancer la stomac

Cancer mamar

Comotie cerebrala (prev.)

Imbatranire tesuturi (intarz.)

Infarct - prevenire

Enduranta

Epilepsie

Leucemie

Memorie (stimulare)

Parkinson

Persoane in varsta (prev.)

Poliartrita reumatoida

Polineuropatii

Scleroza (amiotrofica, in placi)

Senilitate (dementa senila)

Stres

Tumori

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

2-2-2

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-1

1-1-1

1-0-0

1-1-0

1-1-0

2-2-2

2-2-2

2-2-2

2-2-2

2-2-2

2-2-2

2-2-2 (6 ling./ zi, din 2 in 2 ore, de la

ora 9 la 21, intercalate la o ora cu Noni)

2-2-2

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-1

2-2-2

1-1-0

1-1-1

1-1-0

1-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-0

2-2-2

Antitumoral / anticancerigen. Oamenii de stiinta au incubat xantonele din Mangosteen impreuna cu celule tumorale si in toate cazurile acestea au inhibat cresterea de celule canceroase sau le-au omorat.

Fortifica sistemul imunitar si previne anumite boli imunologice.

Proprietati anti-inflamatoare. Ele au fost descoperite in 1854 de un om de stiinta german. Acesta a mentionat prima oara xantona numita Alpha-Mangostin, iar mai apoi s-a constatat ca xantonele, spre deosebire de antiinflamatoare, nu intervin in procesul de coagulare a sangelui si nu provoaca ulcere stomacale.

Proprietati antibacteriene. S-a dovedit ca xantonele, impreuna cu polizaharidele continute de mangosteen au proprietati antibacteriene, stimuland celulele imunologice. De asemenea, inhiba bacteriile straine corpului, nelasandu-le sa secrete toxine.

Proprietati antifungice. Xantonele au fost testate asupra 3 tipuri de fungi si s-a descoperit ca inhiba dezvoltarea acestora.

Anticolesterol. Un lucru acceptat de cercetatorii din Australia si Thailanda este ca Mangosteen-ul reduce colesterolul rau (LDL) din sange datorita xantonelor. Fructele de mangosteen sunt vasodilatatoare si cresc fluxul sanguin.

Antioxidant. Cercetatorii de la Universitatea Tuft au descoperit ca Mangosteen-ul are o putere uriasa de anihilare a radicalilor liberi. Xantonele au proprietati care ajuta la vindecarea celulelor afectate de radicalii liberi (deci de mutatii si aberatii). Astfel, acestea previn bolile degenerative precum si deteriorarea fizica si mentala.

Proprietati antivirale. S-a constatat ca 2 xantone din mangosteen au capacitatea de a inhiba virusul HIV si de a-l face sa ramana imatur si deci incapabil sa produca infectii.

Asigura o evolutie benefica in bolile Alzheimer, Parkinson si Dementa. S-a demonstrat ca xantonele si marul din compozitie protejeaza celule creierului de anumite afectiuni neuro-vegetative care pot cauza boli ca Alzheimer si Parkinson. Totodata, afinele negre din compozitie imbunatatesc activitatea cerebrala, prevenind pierderea memoriei de scurta durata.

Combate durerile articulare.

Imbunatateste vederea pe timp de noapte.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne