Panax Ginseng Afisare la marime maxima

Panax Ginseng

Produsul Panax Ginseng de la Calivita este un extract natural de ginseng coreean, planta supranumita si "radacina vietii". Ginsengul aduce un aport de energie solara in organism si actioneaza in sfera mobilizarii resurselor - fizice, psihice, sexuale - in special la barbati.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

56,98 lei

Ginseng-ul este o planta perena originara din Asia de Rasarit, Siberia si America de Nord. Pentru multiplele proprietati terapeutice, chinezii o considera planta minune. In comert exista mai multe tipuri de Ginseng (coreean, chinez, american, siberian), toate facand parte din familia Araliaceae, unele mai mult, altele mai putin eficiente.

panax ginseg

Astazi, in mai toata lumea, extractul de ginseng este folosit in scopuri terapeutice sub forma de supliment natural. Faptul ca sporeste forta fizica si spirituala constituie o certitudine. Nu intamplator, aceasta planta este denumita in China "radacina vietii". Chinezii sustin ca extractul de ginseng vindeca, printre altele, impotenta, anemia, afectiunile digestive, insomniile, oboseala, hipoglicemia, bolile inflamatorii articulare, tulburarile de circulatie sanguina si regleaza tensiunea arteriala. Stimuleaza activitatea glandelor endocrine si faciliteaza asimilarea vitaminelor si substantelor minerale.

- Desi extractul de ginseng nu este un medicament, ar fi de preferat ca persoanele cu hipertensiune arteriala si cardiacii sa consulte medicul inainte de a asocia acest preparat cu medicamentele prescrise. Dozele mici pot produce cresterea tensiunii arteriale, iar dozele mari la scaderea acesteia.

- E important de stiut ca extractul de ginseng prezent in capsulele sau tabletele solubile in intestin este cel mai eficient, diferitele preparate de ginseng obtinute prin extractie alcoolica nefiind sunt intocmai eficiente.

- Determina o mai buna utlizare a vitaminelor si sarurilor minerale. De aceea este bine sa fie utilizat si profilactic.

- Nu este recomandat pentru femeile insarcinate sau cele care alapteaza.

- Nu este reccomandat persoanelor care in urmatoarele 14 zile vor suferi o interventie chirurgicala.

- Nu este recomandat persoanelor diagnosticate cu diabet, insomnie, schizofrenie, cancer mamar, cancer uterin, cancer ovarian, endometrioza sau uter fibrinoid.

- Pentru cei care pot dezvolta insomnie, ultima tableta se va lua cel mai tarziu la ora 19.

- Nu trebuie consumat mai mult de 6 saptamani consecutiv.

</table

Afectiuni si simptome unde este indicat
Panax Ginseng

Mod administrare Panax Ginseng

Dimineata-Pranz-Seara

Activitate fizica (stimulare)

Anemie

Astenie

Hipertensiune

Imbatranire tesuturi (intarz.)

Memorie (imbunatatire)

Oboseala

Rau de mare, avion, mas. (prev.)

Senilitate (dementa senila)

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne