Xantho Plus Afisare la marime maxima

Xantho Plus

Produslu naturist Xantho Plus contine un complex de substante antioxidante, eficient dozate pentru a lupta impotriva produsilor care favorizeaza inmultirea celulelor maligne.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

110,44 lei

Radicalii liberi sunt molecule reactive si foarte instabile, produse fie de organismul nostru pe fond de stres, fie captate din mediul exterior. Acestea se afla in permanenta cautare de electroni pentru a-si reface stabilitatea. In procesul de echilibrare a structurii lor moleculare, acestia pun stapanire pe electronii moleculelor din jur, oxidandu-le. De multe ori moleculele afectate fac parte din peretii celulelor corpului nostru, oxidarea moleculara ducand la deteriorarea celulelor si implicit a testururilor din care acestea fac parte. Faptul in sine poate conduce la reactii in corp de tip domino, in care distrugerea celulelor poate declansa leziuni si disfunctionalitati importante in organism. Celulele odata lezate au functii mai reduse sau ajung sa se comporte aberant, lucru care, in unele cazuri, poate duce la moartea celulara sau la mutatii, dintre care cea mai raspandita este chiar cancerul si bolile neurologice.

In sprijinul nostru vin insa substantele anti-oxidante. Antioxidantii sunt molecule cu un singur atom dar cu electron suplimentar. Altfel ei se ofera pentru a fi oxidati. In cazul in care organismul este slabit datorita unor boli, a varstei inaintate, a stresului, aportul de antioxidanti trebuie crescut. Pe baza studiilor stiintifice, efectele benefice prin care se evidentiaza xantonele sunt: antioxidant, antimicrobian, stimulant al sistemului nervos central, hepatoprotector, avand si proprietati imunomodulatoare. Mangostana poate avea si efecte antihipertensive, anticancerigene, antidiabetice, antiinflamatoare si, in plus, poate duce la cresterea numarului de celule NK (“natural killer”), principalele celule imunitare avand rolul de a ataca direct structuri si antigene considerate non-self, fara ajutorul altor tipuri de limfocite.

Printre rezultatele studiilor asupra mangostanei mai putem mentiona, de asemenea, potentialul sau antituberculos, capacitatea xantonelor de a preveni alergiile, efectele inhibante la adresa agregarii plachetare (care poate cauza formarea de cheaguri), activitatea de vasorelaxare (relaxarea vaselor de sange prin care creierul este astfel mai bine irigat, fiind stimulata atentia, memoria, concentrarea, inteligenta). Au si actiune antidepresiva si maresc energia.

Pe langa Mangostana, preparatul Xantho PLUS a fost imbogatit cu un amestec special de antioxidanti puternici cum ar fi ceaiul verde, grapefruit-ul, semintele de struguri, rodia, afinele si merisoarele. Toate acestea au fost inglobate intr-o forma concentrata, de capsule, ceea ce face ca formula sa fie mai usor de utilizat decat oricand.

- Ceaiul verde manifesta un efect pozitiv deosebit asupra metabolismului grasimilor, in protectia celulelor fata de actiunea radicalilor liberi si in mentinerea vitalitatii.

- Samburii de struguri ajuta la protectia celulelor importiva efectelor radicalilor liberi, actionand benefic asupra peretilor celulari.

- Rodiile au un efect binefacator asupra sistemului cardiovascular si al peretilor arteriali.

- Afinele ajuta sanatatea capilarelor si elasticitatea venelor, contribuie la mentinerea sanatatii ochilor si la o functionare normala a mucoasei stomacului si intestinului subtire.

- Grapefruit-ul este binecunoscut petru efectul anticolesterolemiant atat de benefic pentru inima, efectul antioxidant ameliorand circulatia sanguina.

Produsul Xantho Plus este un preparat de o calitate deosebita, continand surse excelente de antioxidanti cu ajutorul carora putem sprijini eficient protectia celulara a intregului organism.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne