Natural Kitchen Cleaner Afisare la marime maxima

Natural Kitchen Cleaner

Natural Kitchen Cleaner este un nou produs de curatat BIO pentru bucatarie, din gama CaliClean produs si comercializat de CaliVita. Bucataria este locul din casa in care curatenia este esentiala, detergentii clasici pentru bucatarie contin si substante chimice nocive.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

35,31 lei

Produs de curăţenie pentru bucătărie cu miros de citrice

Ingrediente: apă filtrată, agenţi de curăţare vegetali, decil-glucozid, alcool din porumb, propilenglicol, citrat de sodiu, carbonat de sodiu, hidroxid de sodiu, parfum de citrice, colorant portocaliu natural. Biodegradabil. Nu conţine fosfaţi. Nu conţine înălbitori.

Se poate utiliza pentru curăţarea aragazelor, aparatelor de bucătărie, cuptoarelor şi a interioarelor cuptoarelor cu microunde.

Mod de utilizare: se aplică pe suprafeţele murdare şi se curăţă cu ajutorul unui prosop de hârtie sau a unei cârpe. În cazul suprafeţelor sensibile, se testează întâi pe o zonă mică şi eventual care să nu se afle la vedere. Se repetă, dacă este necesar, în cazul suprafeţelor foarte murdare. Nu folosiţi pe lemn sau suprafeţe lăcuite. Electrocasnicele se scot din priză înainte de a fi curăţate.

Atenţie: substanţe iritante în contact cu ochii. Evitaţi contactul cu ochii.

Prim ajutor: se clătesc ochii cu apă timp de cel puţin 15 minute. Apelaţi la doctor în cazul în care iritaţia persistă. În cazul înghiţirii: nu provocaţi voma. Beţi un pahar de apă. În ambele cazuri este recomandat să contactaţi medicul.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne