Vein Care - probleme de varice Afisare la marime maxima

Vein Care - probleme de varice

Produsul Vein Protex de la Calivita suplimenteaza pe cale alimentara necesarul de substante din organism care ajuta procesele de refacere a venelor afectate de tromoze, cheaguri, vascuozitatate sanguina ridicata, accidente soldate cu leziuni fizice la acest nivel.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

59,84 lei

Toata viata venele noastre lucreaza impotriva gravitatiei, transportand sangele spre inima, de jos in sus. In peretii venelor exista mici valve care, inchizandu-se, impiedica intoarcerea sangelui inapoi datorita efectului de gravitatie, acest mecanism facand posibil ca sangele sa nu se acumuleze in membrele inferioare ci sa circule in tot corpul. Datorita pomparii asigurate de muschiul cardiac, valvele din vene se deschid si se inchid la fiecare bataie a inimii. Daca, dintr-un motiv sau altul, aceasta functie este afectata, sangele se poate acumula in membre, cauzand umflarea acestora si senzatia de caldura la nivelul picioarelor. Problema nu este doar estetica; simptomele netratate, pe termen lung, pot degenera in afectiuni serioase ale venelor.

In urma statului in picioare prelungit dar si la persoanele care desfasoara o activitate sedentara, predispozitia pentru instalarea acestor disfunctii la nivelul venelor este mai mare. In ultimul caz, de vina sunt genunchii indoiti, care afecteaza fluxul sanguin normal, precum si scaunul sau fotoliul care exercita o anumita presiune asupra picioarelor. Asadar, in cazul functionarilor, profesorilor, chirurgilor, dentistilor, coafezelor, lucrul in picioare sau statul prelungit pe scaun sunt nefavorabil pentru o functionare normala a venelor pe termen lung, dar numerosi alti factori pot afecta, de asemenea, advers, sanatatea venelor. Printre acestia se numara supraponderabilitatea (sangele este mult mai greu de pompat), varsta si factorii hormonali.

Ingredientele din VeinProteX au fost atent selectate pentru a servi chiar acestui scop.

>> ProantoCianidina Oligomerica (PCO), principalul ingredient al produsului extrasa din samburii de struguri, care este de natura flavonoida. PCO se leaga cu usurinta de peretii capilarelor, avand drept efect reducerea permeabilitatii vaselor de sange si, in acelasi timp, soliditatea capilarelor. Este, de asemenea, si un puternic antioxidant, impiedicand astfel degradarea vaselor de sange.

>> Vitamina C din compozitia produsului ajuta, de asemenea, la mentinerea flexibilitatii peretilor vaselor sanguine, care este vitala pentru sinteza colagenului, stabilizator al peretilor venelor.

>> MSM (sau metil-sulfonil-metanul) - un alt ingredient al produsului, este cunoscut in special datorita beneficiilor sale pentru articulatii, insa poate imbunatati si starea vaselor de sange.

>> Hesperidina este un bioflavonoid si antioxidant solubil in apa, care se gaseste, impreuna cu vitamina C, in fructe. Amplifica actiunea vitaminei C in organism, ajuta la mentinerea integritatii peretilor capilarelor si actioneaza ca un „ciment”, intarind colagenul si putand reduce chiar umflarea picioarelor cauzata de retentia de lichide. In mod asemanator altor bioflavonoide, eficienta hesperidinei este maxima in combinatie cu vitamina C si cu alte bioflavonoide.

In plus, produsul mai contine si extracte din doua plante cu efecte deosebite: ghimbir si turmeric. Radacina de ghimbir si extractul de turmeric impiedica formarea cheagurilor de sange (efect antitrombozic si anti-coagulant) si imbunatatesc circulatia din membrele inferioare si superioare (prin stimularea calitatii peretelui vascular si mentinerea unei fluiditati sanguine). De asemenea, au efecte antiinflamatoare, demonstrate pe studii efectuate pe om si pe animale.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Vein Care

Mod administrare Vein Care

Dimineata-Pranz-Seara

Circulatie perfierica deficitara

Entorsa

Hemoroizi

Picioare grele

Tromboflebita

Varice

1-0-1, aplicare locala

1-0-1, aplicare locala

1-0-1, aplicare locala

1-0-1, aplicare locala

1-0-1, aplicare locala

1-0-1, aplicare locala

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne