Detox Patch Afisare la marime maxima

Detox Patch

Detox Patch este un pachet de plasturi terapeutici care incorporeaza pe fiecare plasture o zona textila absorbanta imbibata in substante naturale cu un pronuntat efect calmant si detoxifiant a caror principala proprietate este de a absorbi toxinele din corp prin suprafata pe care au fost aplicate.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

124,63 lei

In ziua de azi suntem fortati sa traim intr-un mediu tot mai poluat. O serie de substante chimice, despre care in trecut s-a crezut ca sunt inofensive, reprezinta un adevarat pericol la adresa sanatatii. Acestea sunt cancerigene, deregleaza sistemul imunitar sau au efecte hormonale nedorite. Conform unui studiu european, in prezent 18-30% din bolile contactate la locul de munca sunt cauzate de substante chimice. S-a dovedit ca substantele chimice folosite zilnic sunt responsabile de cresterea numarului alergiilor si al tumorilor maligne. Conform ultimelor cercetari, in Europa, 25% din totalul bolilor sunt cauzate de diferite substante chimice.

Noi singuri trebuie sa gasim o solutie pentru a reduce efectele daunatoare ale acestor substante si a ne detoxifica organismul.


Toxinele cel mai greu de eliminat sunt cele care adera la tesuturi (metalele grele, arsenicul, mercurul, plumbul, platina, in cea mai mare parte provenite din ape). Chelatarea este una din posibilele metode de reducere a nivelelor de mercur, arsenic si plumb aparute din cauza plombelor dentare cu amalgam si a consumului de peste contaminat, care pot fi detectate in organism cu ajutorul analizelor de sange sau al biorezonantei. Dar exista o metoda mult mai eficienta si mai simpla de detoxificare a organismului: prin piele si in mod special prin talpi.


DETOX PATCH
este un plasture cu aplicare corporala care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea cu ajutorul detoxifierii naturale. Acest produs unifica intelepciunea medicinei orientale cu tehnologia vestica adaptata cerintelor omului modern.


Copiii sunt cei mai expusi pericolelor, deoarece substantele contaminante (toxinele) se acumuleaza in organismul copiilor mult mai usor decat la adulti. Motivul: acestia vin mult mai frecvent in contact cu solul, respira mult mai rapid, baga in gura diferite obiecte, iar organismul lor nu poate neutraliza si distruge in intregime substantele contaminante. Mai mult, copiii se dezvolta foarte rapid in uter si in primii doi ani de viata (de la celulele creierului la cele imunitare), prin urmare sansele ca toxinele sa distruga celulele tinere cresc. Experimentele pe animale arata, de asemenea, ca embrionii si nou-nascutii sunt mult mai sensibili la actiunea diferitelor substante chimice.
 

Medicina orientala sustine ca toxinele coboara in organism in timpul zilei, acumandu-se in talpi, departe de organele vitale.

Acumularea toxinelor duce la aparitia multor boli degenerative: cauza reumatismului si artritei, de exemplu, sunt lichidele acide acumulate in articulatii. Un proverb asiatic spune ca batranetea vine din talpi. Reflexologia orientala sustine ca in talpi se gaseste harta tuturor organelor, sub forma a peste 60 de puncte de acupunctura.

Detox Patch ne sprijina sanatatea indepartand toxinele in timpul somnului, incepand de la talpi. Poate fi folosit usor si simplu, fiind un detoxifiant natural.
 

Ingredientele de inalta caltate din Detox Patch sunt urmatoarele:

- Ciuperca Agaricus Organics, care stimuleaza sistemul imunitar al organismului, inhiba formarea, cresterea si diseminarea tumorilor, reduce efectele secundare ale terapiei cu citostatice si radioterapiei.

- Piatra semipretioasa Turmalina, care radiaza ioni negativi si raze infrarosii, ajuta la circulatie, reduce stresul, intareste sistemul imunitar, sprijina sistemele morfo-functionale ale organismului, stimuleaza punctele reflexogene de pe talpa.

- Ginsengul Siberian, care ajuta la mentinerea unui metabolism sanatos.

- Radacina de Achyrantis, care imbunatateste circulatia sanguina.

- Planta Platicedon Grandiflorum care protejeaze plamanii si gatul.

- Ingredientul complex din Faecet, seva de Bambus si Eucalipt, care este cel mai eficient detoxifiant natural, cu efect sterilizant.

- Cargana Sinica - actioneaza benefic in nevralgie, artrita si hipertensiune. Se crede ca poate preveni decalcifierea osoasa si osteoporoza.

- Artemisia Iwayoniogi - folosita in probleme hepatice si intestinale, pentru protejarea vederii, reglarea tensiunii arteriale si fortificarea sistemului imunitar.

- Radacina de Paeoniale Rubrae - imbunatateste circulatia sanguina si actioneaza benefic in caz de constipatie, colici intestinale, dizenterie si dureri abdominale. E folosit si pentru combaterea bacteriilor daunatoare.


Detox Patch poate ameliora dureri si suferinte precum:

- artrita,
- febra musculara,
- dureri de spate,
- dureri de cap,
- dureri de dinti,
- dereglari de somn,
- reduce senzatia de slabiciune cauzata de stres,
- calmeaza in caz de anxietate,
- reduce impactul tulburari emotionale.


In ce situatii se recomanda Detox Patch?

• persoanelor sanatoase, pentru optimizarea starii generale a organismului.
• in caz de slabire a sistemului imunitar
• in caz de slabire a sistemului circulator
• in cazul durerilor de spate sau de cap
• in cazul dereglarilor functionale ale ficatului si rinichilor
• in caz de probleme cu muschii si articulatiile
• in cazul dereglarilor de somn
• in cazul starilor de vitalitate scazuta, oboseala generala, epuizare
• in cazul unui metabolism incetinit
• ca adjuvant in terapia antitumorala.

Mode de prezentare: O cutie de plasturi Detox Patch are 12 plasturi

Continut: Fiecare plasture Detox Patch contine (in pliculetul de substanta activa) un amestec pulbere din:

- Bamboo Vinegar,

- Achyranthis root,

- Paeoniae Rubrae,

- Cypress Vinegar,

- Turmalin,

- Agaricus Mushroom,

- Ginseng siberian,

- Artemisia Iwayomogi,

- Caragana Sinica,

- Platicodon grandiflorum.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne