Aquabelle Nurishing Cream Afisare la marime maxima

Aquabelle Nurishing Cream

Crema nutritiva de noapte Aquabelle Nurishing Cream este ideala de folosit inainte de somnul de noapte, e recomandata pentru vreme rece, este indicata persoanelor cu pielea uscata si problematica, e de asemenea recomandata si persoanelor in varsta cu piele sensibila care necesita o ingrijire profunda si e totodata potrivita pentru persoanele care folosesc frecvent lotiuni de curatare si tonice.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

48,18 lei

Compozitie/capsula

Apa (saracita in deuteriu); izohexadecan; propilen glicol; ulei de avocado; stearet-2; amestec de pentilenglicol, lactat de sodiu, glicerina; acid lactic; serina; sorbitol; clorura de sodiu; alantoina; stearet-21; acid stearic; cetilstearil alcool; dimeticon; squalan; tocoferol acetat; extract de drojdie; uree; carbomer; trietanolamina; parfum; metilparaben; butilhidroxitoluen (BHT); propilparaben.

Descriere

Compozitia produselor se bazeaza pe urmatoarele 3 grupe de componente importante: ingrediente naturale (ulei de avocado, ulei de jojoba, etc); componente moderne (vitamine, ceramidele, etc); un ingredient inovator, bazat pe o tehnologie patentata: apa purificata saracita in deuteriu. Aquabelle Nurishing Cream este o crema deosebita datorita apei saracite in deuteriu din compozitiei si a emulsiei complexe sqalan (esenta de ulei de masline). Uleiul de avocado din compozitia sa hraneste si intinereste pielea uscata si deshidratata. Zilnic suntem pusi fata in fata cu situatii si circumstante care ne afecteaza negativ pielea. Microbii cu care intram in contact si situatiile pe care le intâmpinam lasa urme pe infatisarea noastra (deshidratarea pielii, oboseala, riduri timpurii etc.). Atunci când prima linie de aparare este afectata, pot aparea alte probleme si complicatii (de exemplu, infectii). Daca cele 3 creme din gama Aquabelle - Aquabelle Regenerating Cream, Aquabelle Nurishing Cream si Aquabelle Hydrating Cleanser Lotion – sunt folosite in combinatie, efectul lor benefic se poate multiplica

Utilizare si indicatii terapeutice

Datorita continutului ridicat de Vitamina E, poate fi aplicata cu efecte excelente nu doar pe pielea uscata, ci si pe cea cu probleme. Aceasta emulsie unica si moderna de ulei-in-apa si apa-in-ulei, pe langa efectele imediate de hranire, datorita eliberarii graduale si regulate de substante active, confera si un efect de hidratare profund.

Mod de administrare

Crema de noapte cu actiune indelungata care hraneste si hidrateaza. Se aplica seara, pe tenul curatat cu lotiune demachianta.

PROMOTIE - 46.75 RON

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne