C-Rx Cream o crema anticelulita Afisare la marime maxima

C-Rx Cream o crema anticelulita

Celulita este o problema cu care se confrunta majoritatea femeilor moderne. CaliVita a creat crema anticelulita C-RX Cream cu ajutorul careia neplacuta celulita poate fi eliminata eficient chiar si acasa. Ingredientele sale au fost atent selectionate, astfel incat sa stimuleze circulatia sanguina si limfatica si sa elimine rezidurile acumulate.

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

56,65 lei

In formarea celulitei, un rol important il au si hormonii. Acestia sunt responsabili de reglarea fluxului sanguin, a drenajului limfatic si a metabolismului grasimilor. Dereglarile hormonale care apar la femei in perioada de pubertate, sarcina sau menopauza constituie o cauza importanta a aparitiei celulitei. De asemenea, o alta cauza, de data aceasta de ordin extern, o reprezinta utilizarea anticonceptionalelor.

Celulita este o alterare a tesutului conjunctiv in urma acumularii de grasimi si reziduuri in tesutul conjunctiv. Celulele adipocite care intra in componenta tesutului conjunctiv sunt grupate sub piele in forma de ciorchine, formand sisteme celulare. Atunci cand aceste sisteme devin supraincarcate cu fluide grase si toxine care stagneaza, apar sub piele mici proeminente (noduli) care devin din ce in ce mai vizibile. In acelasi timp, adipocitele exercita o presiune asupra vaselor sanguine si limfatice, ceea ce duce la tulburari de circulatie. Din acest motiv, pielea cu celulita este mai rece la atingere. Cel mai des, celulita este localizata la nivelul coapselor, feselor si abdomenului.

Celulita are trei stadii:

- stadiul I, cand micile gropite pot fi sesizate doar daca se strange usor pielea;

- stadiul II, atunci cand pielea este inca normala la atingere, in pozitie culcata, dar prezinta deja modificari vizibile in pozitia verticala;

- stadiul lll, cand micile gropite sunt vizibile atat in pozitie culcata, cat si in picioare.

Celulita, fiind rezultatul unor schimbari fiziologice, poate fi greu prevenita sau indepartata. Exercitiile sistematice si o dieta adecvata nu sunt intotdeauna suficiente, fiind nevoie de o abordare mai complexa.

Metodele de lupta contra celulitei sunt diverse, dar printre masurile obligatorii ce trebuie luate pentru eliminarea celulitei sa numara:

- hidratarea corespunzatoare a organismului: aceasta inseamna consumul a 2,5-3 l lichide zilnic. Pielea este unul dintre cele mai importante rezervoare cu apa. Atunci cand organismul este deshidratat, reziduurile nu mai pot fi indepartate eficient prin sange si limfa.

- alcalinizarea: alcalinizarea organismului constituie o arma deosebita in lupta impotriva celulitei. In acest sens, consumul de apa alcalina este benefic atat pentru combaterea efectului (aspectul neplacut al celulitei deja instalate) cat si a cauzelor profunde - raspunzatoare de formarea acesteia. Vezi in acest sens dispozitivul Aquarion.

- stilul de viata activ contribuie la tonifierea masei musculare si reducerea stratului de grasime, deci implicit a adipocitelor supra-incarcate.

- evitarea consumului de bauturi cu continut de cofeina si alcool, a celor care contin zahar, precum si a produselor de tip fast food, semipreparalelor, chipsurilor, etc.

- aplicarea unor tratamenle externe, indispensabile pentru disparitia celulitei de gradele 2 si 3, dar care accelereaza si disparitia celulitei de gradul 1.

Crema C-Rx, distribuita de CaliVita, ofera un ajutor eficient pentru eliminarea celulitei. Ingredientele sale au fost atent selectionale, astfel incat sa stimuleze circulatia si sa elimine reziduurile acumulate.

Substantele active ale cremei C-RX:

- Ceaiul verde: cofeina din compozitia acestuia si derivatele de xantone stimuleaza circulatia, iar polifenolii au afect antioxidant, protejand pielea de radicalii liberi.

- Rozmarinul si Ghimbirul: contin acizi triterpenici, flavonoide, taninuri, beta-sitosterol, esteri, uleiuri volatile care stimuleazia circulata locala, ajuta la eliminarea substantelor nocive acumulate si, in acelasi timp, contribuie la alimentarea celulelor cu nutrienti si oxigen.

- Extractul de Primula: continutul de saponina îmbunatateste circulatia locala.

- Extractul de Catina contine vitaminele B, C, E, F, flavonoide, acizi organici care îmbunatatesc metabolismul.

- Substante cu efect de calmare si regenerare a pielii: provitamina B5, bisabololul.

Stimularea fluxului sanguin prin intermediul masajului este unul dintre cele mai eficiente metode in lupta anticelulitica; de asemenea, masajul reda elasticitatea si tonusul pielii.

Eliminarea celulitei este un proces de lunga durata (poale dura 3-6 luni); de aceea necesita hotarare si perseverenta.

PROMOTIE - 55 RON

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne