Super Soya Lecithin (100 Capsule) Afisare la marime maxima

Super Soya Lecithin (100 Capsule)

Super Soya Lecithin

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

51,48 lei

Super soya lecithin este produsul inovator 100% natural care scade riscul instalarii bolilor cardiovasculare si creste memoria.

Lecitina este o substanta esentiala functionarii normale a organismului. Avand o structura asemanatoare cu ce a a grasimilor, lecitina contine colina si indozitol, substante vitale sistemului nervos si cardiovascular. Totodata lecitina se mai numeste si piatra de baza a membranei celulare.

Ficatul este singura sursa endogena de lecitina, secretand cantitati foarte mici din aceasta substanta indispensabila. In acelasi timp putem stoca cantitati infime de lecitina din unele alimente precum:  varza, conopida, mazare, carne, seminte, nuci. Pentru a beneficia cu adevarat de proprietatile miraculoase ale lecitinei ai nevoie de suplimentul alimentar de la CaliVita, Super soya lecithin.

Care sunt beneficiile lecitinei asupra ogranismului nostru? Ei bine, sunt multiple. printre ele numarandu-se urmatoarele:

- previne atreonscleroza, impiedicand depunerea colesterolului pe vasele sangvine. Totodata daca aceasta afectiune este deja instalata, lecitina "spala"arterele mari de placile de aterom formate, tratand-o cu eficienta.

- elimina grasimile din circulatie, fiind dispersate in apa si eliminate din organism fara a se depune sau a provoca alte deficiente

- intervine in functiile creierului, imbunatatind memoria si puterea de concentrare, crescand absorbtia de bitamina B1(tiaminei).

- ajuta la refacerea tesutului hepatic afectat de alcoolism sau de unele boli degenerative ale ficatului.

- impiedica instalarea  Alzheimer-ului

- Colina substanta principala din lecitina este converitia de organism in acetilcolina, un neurotransmitator esential functionarii organismului si integrarii lui in mediu.

- administrarea zilnica de lecitina previne dar si trateaza artropatiile ce se instaleaza din cauza inaintarii in varsta sau a unor afectiuni a sistemului locomotor.

- lecitina asigura si frumusetea tenului si parului tau, ajutandu-le sa-si mentina stralucirea si aspectul tanar si sanatos.

Super soya lecithin contine o cantitate crescuta de lecitina extrasa din soia, fiind  produsul care  te invata sa fii sanatos si sa te bucuri de viata!

Mod de administrare Super Soya Lecithin

Un flacon de Super Soya Lecithin contine 100 de capsule, care se administreaza 1-3 caspule zilnic de preferat, in timpul meselor.

O capsula Super Soya Lecithin contine:

Lecitina din extract de soia.......... 1200 mg, care contine:

Fosfatidilcolina............................. 180 mg

Fosfatidiletanolamina.................... 156 mg

Fosfatidilinozitol........................... 120 mg

 

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne