Triple Potency Lecithin 100 capsule Afisare la marime maxima

Triple Potency Lecithin 100 capsule

Triple Potency Lecithin 100 capsule

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

100,76 lei

Triple Potency Lecithin

 

Pentru sanatatea sistemului nervos si cardiovascular este indicat sa iei suplimentul alimentar, 100% natural Triple Potency Lecithin.  Fara efecte adverse, eficient in prevenirea dar si in tratarea unor afectiuni grave, Triple Potency Lecithin este aliatul sanatatii tale.

Continand lecitina extrasa din soia, tabletele de Triple Potency Lecithin sunt recomandate in tratarea aterosclerozei, hipertensiunii arteriale, bolilor articulare, afectiunile degenerative ale sistemului nervos.

Lecitina este o fosfolipida prezenta in membrana tuturor celulelor din organism. Rolul sau este esential deoarece reprezinta o sursa majora de colina si inozitol. Din pacate, lecitina este sintetizata in organism intr-o cantitate extrem de scazuta de catre ficat. Din alimente, lecitina este extrasa in cantitati ceva mai mari dar insuficiente, astfel este nevoie de o sursa continua si importanta de lecitina pe care acum o poti procura din suplimentul alimentar Triple Potency Lecithin.

Lecitina scade nivelul celesterolului prin scoaterea grasimilor din circulatie si eliminarea lor, impiedicand formarea de placi de aterom ce stau la baza declanzarii aterosclerozei si a hipertenisunii arteriale. Totodata consumul regulat de lecitina scade riscul instalarii unui infarct.

Administrarea lecitinei in combinatie cu mirea de albine intensifica functiile cerebrale. Memoria, puterea de asimilare, de concentrare si invatare sunt sporite, fiind benefic tuturor celor care exercita o munca intelectuala intensa. Lecitina este indicata persoanelor anorexice si depresive, fiind benefic in ameliorarea starilor caracteristice celor doua afectiuni.

Lecitina te ajuta sa te misti in voie si sa uiti de suparatoarele si insistentele dureri articulare care pot aparea la orice varsta. Totodata suplimentul alimentar blogat in lecitina Triple Potency Lecithin este indicat persoanelor meteosensibile si sportivilor.

Consmul sistemati de lecitina te ajuta sa iti mentii parul si tenul luminos, radios si sanatos, reducand caderea parului, conferindu-i o culoare intensa si facandu-l placut la atingere.

Triple Potency Lecithin se administreaza fara nicio contraindicatie, deoarece nu are efecte adverse.

 

 O capsulă Triple Potency Lecithin conţine:

Lecitină din soia    1200 mg

Fosfatidil-colina      180 mg

Fosfatidil-etanolamina        150 mg

Fosfatidil-inozitol                   120 mg

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne