Menopausal Formula (135 capsule) Afisare la marime maxima

Menopausal Formula (135 capsule)

Menopausal Formula (135 capsule)

Mai multe detalii

100 bucati in stoc

134,64 lei

Menopausal formula

Menopausal formula de la CaliVita reprezinta un complex de multivitamine, minerale, proteine ce este recomandat tuturor femeilor ce au ajuns in prag de menopauza. Se stie faptul ca menopauza reprezinta o etapa importanta prin care organismul oricarei femei, producand o serie de schimbari hormonale importante.

Fara un aport corespunzator de substante nutritive organismul aflat la menopauza poate fi o tinta perfecta pentru aparitie si dezvoltarea unor afectiuni grave. O alimentatie corespunzatoare poate sa ne ofere o baza destul de vitamine, minerale, proteine care sa ne permita sa facem fata schimbarilor aparute la menopauza.

CaliVita stiind ca o alimentatie echilibrata, bogata in substante necesare organismului este greu de gasit si pastrat atunci cand stilul de viata este unul agitat, va propune un produs inovator care, intr-o singura tableta contine vitaminele, mineralele, proteinele, necesare pentru a restabili echilibrul pe care menopauza il poate periclita, in organismul unei femei.

Menopauza produce simptome neplacute, greu de suportant care pot provoca neplaceri si poate duce la incetinirea tuturor activitatilor zilnice. Printre aceste simptome se numara si oboseala excesiva, bufeurile repretate, depresii, iritabilitate, anxietate, lipsa de secretii vaginale, dureri in timpul actului sexual.

Totodata s-a demonstrat faptul ca menopauza poate agrava unele afectiuni care se fofilase in organismul unei femei si asteptau momentul oportun de a se dezvolta. Astfel afectiuni precum diabetul, hipertensiunea artetiala, osteoporoza, cardiopatia ischemica se pot agrava din cauza schimbarilor hormonale ce au loc in organismul unei femei in timpul menopauzei.

Se spune ca tratamentul profilactic reprezinta cea mai buna cale de a tine departe toate bolile ce pot surveni intr-un anumit moment. Astfel Menopausal formula reprezinta suplimentul 100% natural ce nu ar trebui sa lipseasca din dulapul cu medicamente al oricarei femei aflate-n prag de menopauza.

Desi multi au auzit ca efectele menopauzei pot fi contracarate prin administrarea de estorgeni, s-a demonstrat faptul ca aceasta terapie hormonala este periculoasa, crescand riscul aparitiei cancerului de san si a celui de col uterin

Vitamina C, calciu, magneziu, antioxidanti puternici, beta-caroten, seleniu sunt substante necesare tuturor femeilor aflate la menopauza, ce impiedca dezvoltarea unor afectiuni, printre care se numara si cancerul, mentinerea organismului puternic, tanar si santatos.

Aceste substante, si multe altele sunt gasite in cantitatea nescesara in produsul revolutionar de la CaliVita, Menopausal formula fiind extrase din plante precum Coada Calului, Ginsengul siberian, Angelica sinensis, Vitex si multe altele, a caror propietati sunt extrase si utilizate in produsul Menopausal formula.

Produsul  Menopausal formula nu prezinta efecte advrese, fiind cel mai recomdat produs din gama pentru menopauza.

 

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:0769.855.560

Contactati-ne